2777
2789
عنوان

خواهر بیچارم

176 بازدید | 7 پست

خواهرم ۲۲ سالشه ی پسره بود که نزدیک به سه سال بهش می گفت زنم میشی؟

خواهرمم بهش میگفت با خانوادم درمیون بزار ولی از قضا مامان پسره مرد و اونم فاز افسردگی و ناراحتی گرفت تا مدتی

اینم بگم که مغازش نزدیک خونمون بود و خواهرم اصلا بهش پیام نمیداد فقط هر از گاهی پسره از سر کنجکاوی به خواهرم پیام میداد که خواستگار داری یا نه؟

که خواهر ساده ی من هم تمام خواستگارای خوبشو بخاطرش رد میکرد

ناگفته نمونه که من احمقم هی به خواهرم میگفتم گناه داره مادر نداره تو دیگه دلشو نشکن

تا ی مدتی به خواهرم شروع کرد پیام دادن و هواشو داشت ولی بازم خواهرم در حد سلام جوابشو میداد 

تا اینکه اونروز خواهرم و دوستش رفتن از مغازش خرید کنن به خواهرم میگه قیمت طلا چنده الان

خواهرمم  بهش گفت میخوای برام طلا بخری

گفتش آره حتما سر فرصت میخرررم واست

تازه هی بهش میگفت کی بیام واسه خواستگاری؟

ولی در کمال ناباوری یک شب بعدش خبر رسید که با ی دختر دیگه نامزد کرد و اون نامرد خواهر منو قال گذاشته

وقتی به خواهرم گفتن شکستنشو دیدم دلم کباب شد واسش

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
خب چرا اینجوری کرد آدم‌مریض 🫤

نمیدونم والا 

خواهرم چشاش پر اشک شده بود 

هیچی نمیگفت جلوی منو مامانم فقط گفت خوشبخت بشه 

خواهرم فردا صبحش بهش پیام داد که دوست داشتم خبر نامزدیتو از خودت بشنوم

پرو پرو جواب داد میخواستم همه کارای نامزدیم اُکی بشه

بعد بهت بگم

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر آبجیم خیلی زود باهاش کنار اومد

البته اینطور به نظر میرسه

ولی خیلی بی طاقت شده

بازم شانس آورده فهمیده چه آدمیه و بیخودی ازدواج نکرده بدبخت بشه

باختی که باعث بشه آدم طرفش رو بشناسه برد و پیروزیه من اگر بودم تازه به جای خواهرت جشن هم میگرفتم

بعدشم خواهرت سنی نداره چیزی هم که زیاده پسر مهم اینه آدم باشه

بازم شانس آورده فهمیده چه آدمیه و بیخودی ازدواج نکرده بدبخت بشه باختی که باعث بشه آدم طرفش رو بشناس ...

اره خدا رو شکر خودشم میگفت الحمدالله که نرفتم‌تو زندگی باهاش بعد زندگیم به گند کشیده بشه