2777
2789
عنوان

چرا اینقدر میرم wc

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 44 پست
تو اقدامم میترسم چیز گرم بخورم 😭 که رفع بشه

اشکال نداره هی برو دستشویی پس🫠

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

شاید زیاد آب میخوری بخاطر اینه یه سر به دکتر برن اگر میخوای خیالت راحت بشه

اب خیلی کم میخورم در واقع روزی نهایت دو لیوان ولی اگر فردا هم ادامه دار بود میرم دکتر حتما

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد مایعات مصرف نمیکنی؟

نه اصلا آب هم در روز نهاااایت دو لیوان بخورم میوه آیی هم اصلا نیستم شاید در حد ناخنک میوه بخورم برا همین نمیدونم چم شده😭

من حس ششم خوبه

با دیدن عنوانت حدس زدم حامله باشی

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
داری میگی چند روزه جدی میگم اول از همه قندت رو چک کن احتمالا خیلی بالاست

اکر فردا هم اینطور بودم میرم دکتر از دیابت خیلی میترررررسم

خدا از زبونت بشنوه 🥺

بنظرم هستید من حس خوبه

اگه بودید تاپیک بزنید تگم کنید❤️😍✨️

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
یعنی تو اقدام باشی چیز گرم بخوری چه اشکالی داره میشه بگی چون من تجربه حاملگی نداشتم می‌خوام بدونم بر ...

من چون یه بار کورتاژ شدم زیاد تجربه ندارم الان که تو اقدامم مراعات میکنم کرمی نخورم تو ماهی که اقدامم چون میترسم اتفاقی بیفته .... 

بنظرم هستید من حس خوبه اگه بودید تاپیک بزنید تگم کنید❤️😍✨️

حتمااا ولی بعید می‌دونم موعدم ده روز دیگه ست یعنی از الان تکرر ادرار گرفتم ؟؟؟!!!!