2777
2789
[QUOTE=43961002]نه واسه دختر تند تره[/QUOاین که شما میگی تندتره  درست نیست. ضربان قلب دختر بیشت ...

خب وقتی تند تر میزنه یعنی تعدادش بیشتره دیگه

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره. مال من ۱۶۹ بود ولی پسره

خخخخ 

منم باردار بودم اینو شنیده بودم 

واسه دخترم۱۷۰ بود و درست بود 

دیگه ۱۰۰ درصد نیست که

خخخخ  منم باردار بودم اینو شنیده بودم  واسه دخترم۱۷۰ بود و درست بود  دیگه ۱۰۰ درصد ...

آره منم اینو شنیده بودم. تو سونوی ان تی دیدم تعداد ضربانش بالاس فکر میکردم دخمله. ولی تو آنومالی مشخص شد پسره

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

نه ربطی نداه منم بارداری اول(که متاسفانه بچه م فوت شد) ضربان قلبش 165 بود و پسر بود. البته کاملا مثل دویدن اسب بود

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
آره منم اینو شنیده بودم. تو سونوی ان تی دیدم تعداد ضربانش بالاس فکر میکردم دخمله. ولی تو آنومالی مشخ ...

آره بابا 

اینا همش محض سرگرمیه 😍😍😍

آره بابا  اینا همش محض سرگرمیه 😍😍😍

بهار جون من با این تاپیک میخوام مطمئن بشم فقط برای صدای ضربان اصلا تعدادشون برام مهم نیست . یعنی قبولش ندارم. چون ممکنه یه موقعی قلب تند تر بزنه یه موقع هایی آروم تر.

بهار جون من با این تاپیک میخوام مطمئن بشم فقط برای صدای ضربان اصلا تعدادشون برام مهم نیست . یعن ...

خب منم گفتم عزیزم 

اینا ۱۰۰ درصد نیست 

مثلا من صدای قلب دخترم مثل دویدن اسب بود که با صدایی که گذاشتی مثل صدای قلب پسر هست 

البته چند تا از بچه ها هم مینو گفتن فکر میکنم😍😍😍