2777
2789
عنوان

کیا پریودشون جلو میوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 42 پست
موقع تخمک گذاری و شروع پریود درد شدید تخمدان راست دارم باید یه سونو برم با این تفاسیر😬

ان شالله چیز خاصی نیست 

ولی در کل  بس که ما خانم ها بدنمون پیچیده است معاینات لازمه .

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نرفتی؟؟

ن من ی  دختر دارم از خدامه تخمدانام بترکن 🤣🤣🤣😁😁😁

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
یکسال ودوماه ماه چهارم به بعد پریود شدم ولی جلو میندازم 

من از دکتر زنان بیزارم ۳ ساله تقریبا اینجوریم اما نمیرم دکتر

ولی دیگه واقعا کم خون شدم فک کنم برم یه سونو بدم خوب باشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ن من ی  دختر دارم از خدامه تخمدانام بترکن 🤣🤣🤣😁😁😁

😁😁😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من از دکتر زنان بیزارم ۳ ساله تقریبا اینجوریم اما نمیرم دکتر ولی دیگه واقعا کم خون شدم فک کنم برم ی ...

منم کلا خونریزی  م کمه چه قبل ازدواج چه بعد تولد دخترم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ان شالله چیز خاصی نیست  ولی در کل  بس که ما خانم ها بدنمون پیچیده است معاینات لازمه .

ممنون به خاطر راهنمایی 🌺

عزیزم دنبال یه چیزی میگشتم تاپیکای قبلی شمارودیدم،دخترمنم مثل دخترشماست غذاخوردنش،ماعکس مری گرفتیم وتنگی مری داره،بالن زدیم دوبار،هنوزم مشکل داره که اگه بالن جواب نده بایدعمل شه،دقیقا حالتای دخترشما،دخترمن یکسال وچهارماهشه،عزیزم اگه دخترتون هنوز کم غذا وکم وزنه وخوردن مشکل داره دکترببرین تاعکس ازمری بگیرن

ببخش عزیزم تاپیکم بستم میگن احتمال زیاد اره پاییز

فک نکنم ها اخه امسال خیلی نیرو گرفتن