2821
2789
عنوان

خواهش میکنم کمک کنید 😢

269 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان. این ماه اقدام کردم.من دیشب و امروز صبح لکه بینی داشتم. دقیقا همون موقع که میدونستم پری میشم. البته من همیشه قبل پری لکه بینی دارم. بیبی چک هم منفیه. شماها چند روز لکه بینی واسه لانه گزینی داشتین? امیدی هست باردار باشم? زندگیم مختل شده😭😭😭

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اااااای خدااااا چه بی طاقاتی گلم.  بببین خانمها اینجا چند سال تو اقدام هستند اونوقت به خودت می ...

آره متاسفانه 😔😔😔😔

آره متاسفانه 😔😔😔😔

ببین عزیزم نگرانی  و استرس واسه تخمک گذاری سمه و این حالت باعث میشه هر بار اقدام بی نتیجه داشته باشی چون تخمک بارور و خوبی نخواهی داشت .

پس بخاطر خودت هم که شده ریلکس باش

تتلو انگل جامعه ماست    
ببین عزیزم نگرانی  و استرس واسه تخمک گذاری سمه و این حالت باعث میشه هر بار اقدام بی نتیجه داشته ...

آخه چه جوری? بخدا اصلا حال کار کردن تو خونه رو هم ندارم. همش این گوشی کوفتی دستمه. اعصابم بهم ریخته. راستش نمیخوام فعلا برم دکتر. میخوام حداقل سه ماه رو خودم اقدام کنم اگه نشد برم دکتر. دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭

ببین عزیزم نگرانی  و استرس واسه تخمک گذاری سمه و این حالت باعث میشه هر بار اقدام بی نتیجه داشته ...

ممنون از راهنماییتون. ببخشید مزاحم شدم💕

آخه چه جوری? بخدا اصلا حال کار کردن تو خونه رو هم ندارم. همش این گوشی کوفتی دستمه. اعصابم بهم ریخته. ...

چند سالته؟

چرا با یه بار اقدام نا موفق ایتقد ریختی بهم؟؟؟؟

تتلو انگل جامعه ماست    
چند سالته؟ چرا با یه بار اقدام نا موفق ایتقد ریختی بهم؟؟؟؟

21 سالمه

بچه خیلی دوست دارم. از چندماه پیش دارم خودم رو آماده میکنم واسه اقدام. دانشجوام واسه همین نمیخوام اقدامم بیفته مهرماه.