mama_fere مدیر استارتر عضویت: 1391/12/03 تعداد پست: 1402 عنوان کسی دوره ی پریودیش کم شده؟ که بگه چیکار کرده خونریزی بیشتر شده 84 بازدید | 16 پست کسی هست همچین تحربه ای داشته باشه؟ 1403/03/02 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 باید اول بدونی علت چیه ؟من تنبلی دارم اینطورم ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
mama_fere مدیر استارتر عضویت: 1391/12/03 تعداد پست: 1402 باید اول بدونی علت چیه ؟ من تنبلی دارم اینطورم ازمایش fsh lh prolactine پزشکم نوشت سونو هم رفتم همه چیز نرماله ولی نمیدونم چرا خونریزیم کم شده
sohagol19 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 568 طبیعیه الان من قرص آنتی هستامین میخورم کلا قطع میشه، برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 ازمایش fsh lh prolactine پزشکم نوشت سونو هم رفتم همه چیز نرماله ولی نمیدونم چرا خونریزیم کم ش ... دکترتون چیزی نگفت؟؟؟ ک میتونه از چی باشه؟ دقیق نمیدونم ولی میگن سردی رحم هم میتونه علتش باشه سردیجاتو کم کنید وقتیم پریود شدین گرمی زیاد بخورید دارچین و دمنوشو اینا شاید افاقه کردانشاءالله ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
mama_fere مدیر استارتر عضویت: 1391/12/03 تعداد پست: 1402 طبیعیه الان من قرص آنتی هستامین میخورم کلا قطع میشه، جدی؟!؟ منم این ماه چند بار سیتریزین خوردمولی خب ماه های گذشته هم این مشکلو داشتمالان چند ماهه اینطور شدم
mama_fere مدیر استارتر عضویت: 1391/12/03 تعداد پست: 1402 دکترتون چیزی نگفت؟؟؟ ک میتونه از چی باشه؟ دقیق نمیدونم ولی میگن سردی رحم هم میتونه علتش باشه ... دکتر گفت همه چیت اوکی هست و روند طبیعی هست هر ده سال طول دوره ومقدارش تغییر میکنه ولی من نمیتونم قانع بشم به این مقدار کم😅اره سعی میکنم گرمیجات بیشتر بخورم جدیداامیدوارم جواب باشه واقعا انشالا مرسی عزیزم
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 دکتر گفت همه چیت اوکی هست و روند طبیعی هست هر ده سال طول دوره ومقدارش تغییر میکنه&nbs ... خب خداروشکر پس استرس نگیرهمون گرمی بخور و اینکه با روغن سیاهدونه ماساژ بده شکمتو و ببند ک گرم بشه اینم خوبه اینو خودمم قبلا امتحان کردم 💙💙💙 ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
sohagol19 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 568 جدی؟!؟ منم این ماه چند بار سیتریزین خوردم ولی خب ماه های گذشته هم این مشکلو داشتم الان چند ماهه ای ... خوب یه دکتر زنان برو متاهلی؟ تیروئید نداری؟ برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
mama_fere مدیر استارتر عضویت: 1391/12/03 تعداد پست: 1402 خوب یه دکتر زنان برو متاهلی؟ تیروئید نداری؟ رفتم عزیزممتاهم و تیرویید هم ندارم ازمایشام همش اوکی بودن
sohagol19 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 568 رفتم عزیزم متاهم و تیرویید هم ندارم ازمایشام همش اوکی بودن شوهرت خیلی اذیتت میکنه تو رابطه؟ برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
mama_fere مدیر استارتر عضویت: 1391/12/03 تعداد پست: 1402 شوهرت خیلی اذیتت میکنه تو رابطه؟ نهه خوشبختانه هیچ مشکلی هم نداریم با هم قبلنا ادم استرسی ای بودم اما الان حتی استرسی هم نیستم
sohagol19 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 568 نهه خوشبختانه هیچ مشکلی هم نداریم با هم قبلنا ادم استرسی ای بودم اما الان حتی استرسی ه ... خداروشکرتو رابطه...... چی؟باهات معاشقه داره؟ تو هفته چند بار باهم هستین؟😂نمیتونم دیگه واضح بگم بگیر خودت برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
mama_fere مدیر استارتر عضویت: 1391/12/03 تعداد پست: 1402 خداروشکر تو رابطه...... چی؟باهات معاشقه داره؟ تو هفته چند بار باهم هستین؟😂نمیتونم دیگه واضح بگم بگ ... 😁😬اونمخوبه رابطمون کلا اوکی هست😁