2777
2789
عنوان

چرا خاستگارای سنتی انقدر زشتن؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 73 پست
اسی مدتیه در جریان کاراکتر و کارات هستم حالا که کیس خوب پیدا نمیشه انقد شوهری نباش  برو دنبال ...

😑💚اخه دیگه ۲۴ سالمه واسه درسو اینجور چیزا دیرهه کار هم که دنبالشم خیلی وقته پیدا نمیکنممممم💔

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی ها اکثرا سنشون هم زیاده درست و حسابی بودن که تا این سن نمیموندن یه دختر مخشون رو میزد

اره همه سن بالا این پسره ام ۳۴ سالش بود قدش خیلی کوتاه بود خودم قدم ۱۵۸ اون از من کوتاه تر بود ببین اون دیگ چیییی بود خونه ام نداشت فقط یه پژوپارس داشت من از لحاظ قیافه خبلی بهتر بودم با این حالچون اشناهای همسایمون بودن همسایمون میگفت نباید توقعت بالا باشه حالا چرا؟چون ک من بچه طلاقم حالا قدش هیچ  کاش حذدافل قیافش خوب بود باز میتونستم کنار بیام..

به نظرت الان چه خاکی میتونم تو سرم بکنم؟به هیچی هم علاقه ندارم😑💔

الان اینهمه رشته بدون آزمون میشه تو دانشگاه آزاد ثبت نام کرد حسابداری، کامپیوتر، پرستاری و ... 

اینا رشته هاییه که بازار کار دارند

اگر هزینه دانشگاه سنگینه کنارش کار بکن فروشندگی یا منشی پزشک یا حالا هر چی

اگه نه برو کلاس زبان و پی شو بگیر تا حسابی قوی شی

یا اصلا کلاس نقاشی برو و ته شو در بیار بالاخره یه روزی توش اوستا میشی

اگه خوشگل بودن اینقد ادعا داشتن زن نمی گرفتن مقتی میبینن شبیه گین می ترسن بترشن دنبال زنن

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

حاجی یه خواستگار سنتی داشتم مامانش به بابام گفت تو کمک کن پول بزار پسرم خونه بخره من پشمانم ریخته بود😐 

یکیم تو اینستا وکیل بود مثلا میخواستم مخشو بزنم یکم که حرف زدیم گفت زود باش عکس لختتو بفرست و باز من پشمانم ریخته😐😐😐

حاجی یه خواستگار سنتی داشتم مامانش به بابام گفت تو کمک کن پول بزار پسرم خونه بخره من پشمانم ریخته بو ...

والا منم نصفه شبی پشمام ریزش پیدا کرددددد