2777
2789
عنوان

چرا خاستگارای سنتی انقدر زشتن؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی دفتر خاطراتت خودته؟  اشتباهی واسه کسی دیگه رو برنداشتی؟  آخه ۶ سال خیلی م دور نیس

😂ن برا خودمه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بابای من براش قیافه مهم بود 😄میگفت کسایی رو میزارم بیان که همه جوره برابر باشین چون معتقد بود ظاهر به شدت مهمه و حالا نه اینکه پسر خیلی خوشگل مثل دختر باسه ولی نباید زشت باشه چون ممکنه مشکلاتی به وجود بیاد، چند تاشون واقعا خوب بودن ، یکیشون به شدت خوشگل و وضع مالی توپ اما یه روز یه زن اومد دم خونمون گفت فلانی اینجا اومده خواستگاری این صیغه ناممه و من صیغه شم ، بعد ب خود پسره گفتم من ، گفت خب راه حلال رفتم و قبل ازدواجم با اینو اون نخواستم باشم با همین بودم اما خب درسته موقتی بود ولی با دختره زندگی میکرد😂 اونو ردش کردم تا شوهرم اومد که همونی بود که همیشه تو رویاهام میدیدم 😍😍قد و هیکل و قیافه و شرایط ، همه چی پرفگت ، تو نگاه اول عاشق هم شدیم 😂🥰

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
چه خوب کاشکی من بشم مث تو، وقتی دفترچه خاطراتم میخونم ، نفهم کی رو دوست داشتم ، کاشکی آلزایمر بگیرم ...

عزیزم 🥺

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
مرد رویاهات از کجااا اومددد😁

تو اداره ای ک بابام کار میکرد اونم اونجا بود 😂یه روز رفتیم در محل کارش ،من وایستاده بودم جلو در یهو دیدم همونی که همیشه تو خوابام و رویاهام شوهرم بود و دیدم 🥲اصلا مات مونده بودم اونم نگاه کرد و بعد بابام اومد بیرون همین ک دید من دختر بابامم و اشنام ، سریع اومد سلام و سه روز بعدش تو مسیر دانشگاه گفت خیلی خوشم اومد ازت بیام خواستگاری ، گفتم اره😂دیگه هفته بعدش اومد خواستگاری و عروسییی

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
تو اداره ای ک بابام کار میکرد اونم اونجا بود 😂یه روز رفتیم در محل کارش ،من وایستاده بودم جلو در یهو ...

ننیجه اخلاقی:از شنبه برم دم اداره هااا😁😁😁

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

واااای خیلی داغون بوددد ولی من چون خیلی عاشق بودم نمیفهمیدم هم ازون مردا بود که صیغه میکنن هم فتیش پ ...

وایی اره  شنیدم یکی از کاربرا میگفت این اسد احمد فتیش پا داشت  بگو برو پدر خودتو پیدا کن 

تف ب روزی ک نطفه اسد احمد بسته شد 

چقد حرصم میگیره 

اخه  بی خانواده هرزه تویی مذهب نمای کثافت 

وای یکی من و از برق بکشه همینجوری فحش بدم تعلیق شدن رو شاخمه اونم ب خاطر ادم احمقی مث اسد احمد