2777
2789

من قبلاً کسی بهم چیزی می‌گفت مسخره میکرد یا اذیت میکرد 

ناراحت نمی‌شدم میگفتم حتماً خودش از جایی ناراحته یا روز بدی داشته یا تجربیات بدی که داره رو من خالی می‌کنه 

بهشم فکر نمی‌کردم 

الآن میگم یکاری کنم فلانی فشار بخوره 😑😑😑

یا خیلی زود بهم برمیخوره و لنتش میکنم و ...

نمی‌دونم چه شده ولی بشدت رو مخمه

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلنا ادم بهتری بودم.گاهی دلم تنگ میشه برا خودم ت  ۲۰سالگی

حتماً الآنم آدم خوبی هستی که پشیمون میشی

از دنیای سادگی و حماقت خارج شدی و این خوبه ....اما به جای لعنت کردن ،در لحظه با خنده جواب طرف رو بده ...

ببین میگم اگه جوابشو بدم نشون میدم بهش آنقدر قدرت داشته که تونسته آزارم بده 

الآنم میشینم مدتها به حرفا و کاراشون فکر میکنم بعد میگم خاکتوسرت که وقتتو هدر دادی و اجازه دادی آنقدر روت تاثیر بذارن

متأسفانه منم مثل شما بودم تا دیدم نه کار بجایی رسیده که دیگه بخودشون اجازه دادن توی زندگیم سرک بکشن واز همه بدتر بجام تصمیم بگیرن خیلی زورم اومد.حقیقتش کات.سلام علیک سلام خدامیدونه درجه اول هم هستن ولی تلافی نمیکنم.و اجازه هم نمیدم دخالت کنن و تصمیم بگیرن برام...راحت بگم روح و روانمو خراب کردن.چیزهایی رو که برا من مثلا از نظر خودشون بد بود خودشون برای خودشون انجام میدادن...نزار مثل من بشی...به امام حسین قسم گذاشتمشون کنار در حد سلام علیک 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ببین میگم اگه جوابشو بدم نشون میدم بهش آنقدر قدرت داشته که تونسته آزارم بده  الآنم میشینم مدته ...

ترسو نباش و این استدلال های چرت رو بریز دور .

وقتی جواب میدی با خنده و قدرت نشون میدید حریم داری و کسی نمیتونه هر جور دلش خواست باهات صحبت کنه

متأسفانه منم مثل شما بودم تا دیدم نه کار بجایی رسیده که دیگه بخودشون اجازه دادن توی زندگیم سرک بکشن ...

مشکل این جاست که ما اجازه میدیم اونا فکرمونو درگیر کنن 

یا برنامه میریزیم که اونا فشار بخورن مثلاً من میگم فلان چیزو بخرم فلانی حرصش دربیاد

بعد میگم خاکبرسرت برای دلخوشی خودت بخر 

مشکل این جاست که ما اجازه میدیم اونا فکرمونو درگیر کنن  یا برنامه میریزیم که اونا فشار بخورن م ...

افرین افرین برا دل خودت انجام بده نه برا حرص دادنشون 

..ولی من تا حالا برا حرص دادن همچین کاری نکردم میگم از من از اقوام یابهتره بگم از اعضای خانوادم بود اصلا بهش کاری ندارم هرچی زنگ زد پیام داد گفت مشکلت چیه با من ولی دیگه مهم نبود برام چون خدا قراره سر دخترای خودش بیاره و دیگرانم که برامم مهم نیستن چون اعصابم روح و روانم سلامتی جسم و روحم برام مهمه عذرمیخوام ازت زِر مفت بزنن تا جونشون دربیاد من چرا حرص بخورم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
افرین افرین برا دل خودت انجام بده نه برا حرص دادنشون  ..ولی من تا حالا برا حرص دادن همچین کاری ...

همین دیگه من می‌خوام به جایی برسم که شما هستین

قبلاً بودم الان انگار نیستم😂

نشستم کلی پشت سر یکی حرف زدم و گفتم فلانه و بهمانه چون به من یه حرف بدی زده بود و ناراحتم کرده بود 

اما قبلاً میگفتم اون بنده خدا هم کم سن و ساله و نمی‌فهمه و اشکالی نداره حالا یچیزی گفته 

همین دیگه من می‌خوام به جایی برسم که شما هستین قبلاً بودم الان انگار نیستم😂 نشستم کلی پشت سر یکی ...

بزار بگن من معذرت میخوام ازشما اب دریا که با پوز سگ نجس نمیشه بگه من که فقط وفقط خدا برام مهمه اونجوری زندگی کنم حرف بزنم راه برم که رضایت خدا باشه...ولی حرص نمیخورم چون اینقدر وجود دارم که اگه خواستم انتقادی بکنم توروی خود طرف مقابل بگم نه پشت سرش...جسارتا چن سالتونه شما

اللهم عجل الولیک الفرج💚
بزار بگن من معذرت میخوام ازشما اب دریا که با پوز سگ نجس نمیشه بگه من که فقط وفقط خدا برام مهمه اونجو ...

۲۱ سالمه 

متاسفانه من تو روشون چیزی نمیگم

۲۱ سالمه  متاسفانه من تو روشون چیزی نمیگم

یکی دومرتبه که جوابشونو بدی اونم گاهی با خنده.خودشونو جمع میکنن.نه که بگم جوری جواب بدی که دلشون بشکنه ها نه اونجوری..یجوری که خودشونو جمع کنن

اللهم عجل الولیک الفرج💚