2777
2789

سلام دوستان

من ۲ سال و نیمه که ازدواج کردم و الان ماه ۷ بارداری ام ولی شرایطم زیاد خوب نیس چون احتمال زایمان زودرس دارم و استراحت مطلقم

همش خونه درازکشیده هستم

مادرم و خواهر کوچیکم یک ماه پیش رفتن مسافرت و بعد مسافرتش من یهو اینطوری شدم

اونا این یک ماه مسافرت بودن و دوشنبه صبح برگشتن خونه

امروز همش منتظر بودم یک سر با خواهرم بیان دیدنم ولی هنوز نیومدن😢

من ازشون توقع کار و فلان و اینا ندارم

حداقل فقط میخام بیان دیدنم اخه منکه نمیتونم برم جایی😔

کلا مامانم خونه ی من نمیاد زیاد

بقیه ی وقتا هم شاید هر دو ماه یبار بیاد خونه ام ولی من حداقل هفته ای یبار بهشون سر میزدم

مشکلی هم با هم نداریم ولی مادرم خیلی سرده

شوهرم خیلی ادم خوبیه اونم همش میگه چرا مادرت نمیاد خونمون

الانم از دیروز داره میپرسه مادرت چرا نمیاد بهت سر بزنه، جوابی ندارم بهش بدم، فقط خجالت میکشم ازش که مادرم اصن فکرم نیست 💔

ازونطرف باز مادرشوهرم فک میکنه من خواهرم و مادرم این مدت که استراحتم میان دیدنم و بهم کمک هم میکنن...

واقعا جلو خانواده شوهرم و خود شوهرم از اینکه مادرم اصن بهم سر نمیزنه و اینقد نسبت به من بیخیاله خجالت زده میشم💔😔

خونمون هم زیاد فاصله نداره

حدود دو ایستگاه فاصله هست که حتی پیاده هم میشه اومد

مادرمم جوونه ۴۵ سالشه

الان من نمیدونم واقعا مشکل شاید از منه.. بنظرتون من پر توقع ام؟

مادرای شما هم اینطوری هستن؟

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به هیچ عنوان اجازه نده همسرت یا خانواده ش متوجه بشن و در این مورد نظری بدن حتی شده خودت بهانه بتراش مثلا به همسرت بگو مامان تماس گرفت و خیلی دلش می خواست بیاد ولی براش مهمون اومد یا از این دست بهانه ها و از اون طرف هم بدون دلخوری با مادرت صحبت کن و ازش بخواه بیشتر بهت سر بزنه 

ولی به هیچ عنوان اجازه نده همسرت یا خانواده ش متوجه بشن و در این مورد نظری بدن حتی شده خودت بهانه بت ...

خانواده شوهرم نمیدونن ولی شوهرم با وجود اینکه خیلی سعی کردم همیشه بهانه بیارم و همه چیو جلوش خوب نشون بدم خودش فهمیده..

امروزم اینقد ناراحت بودم از دست مادرم که دیگه ناخوداگاه اشکام ریختن

شوهرم اومد کلی تلاش کرد که حالم خوب بشه و اینا ولی به روی خودش نیاورد که فهمید به خاطر مادرمه

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤