2821
2789
عنوان

دادن حریره بادام به بچه شش ماهه

91 بازدید | 8 پست

من غذای کمکی رو اول با فرنی شروع کردم با یه قاشق بعد هر روز یه قاشق دیگه اضافه کردم ولی وقتی هفته ی دیگه شد و حریر بادام رو شروع کردم دیگه با یه قاشق شروع نکردم و وند قاشق دادم الان فهمیدم که اونم باید با یه قاشق شروع میکردم خیلی نگرانم و استرس دارم میترسم بچم حساسیت بده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم نگران نباش 

اگه قرار بود حساسیت بده داده بود

فرنی چجوری درست میکردی براش؟

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
[QUOTE=340093783]نمیده نگران نباش[/] خیلی نگرانم فکر کردم دیگه. برای حریر لازم نیست که یه یا دو قاش ...

عیبی نداره عزیزم‌ . ایرادی نداره. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم نگران نباش  اگه قرار بود حساسیت بده داده بود فرنی چجوری درست میکردی براش؟

فرنی رو با یه مقدار اب و یکم ارد برنج و یه دونه نبات درست میکنم بعد اینکه از حرارت برداشتم یکم شیرخشک اضافه میکنم بهش

فرنی رو با یه مقدار اب و یکم ارد برنج و یه دونه نبات درست میکنم بعد اینکه از حرارت برداشتم یکم شیرخش ...

پودرشیرخشک ؟

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز