2777
2789
عنوان

بخواید برید خونه دوستتون

142 بازدید | 11 پست

دوماهی هست عروسی کردع ولی خب تو دوران عقده باشوهرش تو یه خونه بودن یه سال فقط مراسم نگرفته بودن واسه این میگم الان یه عده نیان بگن وای خونه تازه عروس نمیرن فلان اینا 

نمی‌دونم براش فقط گل شیرینی ببرم 

یا براش پول ببرم 

یه عده از دوستام میگن پول درست نیست گل و شیرینی ببر ولی خدایش به نظرم گل شیرینی اصلا تو چشم نیست هزینه ای هم که می‌کنی به اندازه ی همون پولی که میخوای بدی عروسیش نتونستم برم چیکار کنم حالا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرینی ببر

پول هم تو چشم نیست

فوقش یه تومن هزینه گل و شیرینی کنی

یه تومن بذاری تو پاکت دستخالی بری که زشت تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی