2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا بمونم

484 بازدید | 29 پست

من شوهرم ۱۵ سال ازم بزرگتره خیلی محدودم میکنه نه سیم کارتی بناممه نا کارت عابر نه جایی حق دارم برم نه کسی حق داره بیاد خونم نه پول میده خودش همه چیزو باید بخره منم اگه چیزی لازمم باشه باید روزها منت بکشم نه میزاره کار کنم کتکم میزنه با خانومای دیگه هس تازگیا حس میکنم مواد میکشه از این طرف من هیچکسو ندارم نه مامان نه بابا بنظرتون من جدا بشم زندگی سخت تره؟

واقعا هیچ کس رو نداری ؟😔😔😔😔

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهات همزاد پنداری کردم غصه خوردم اومدم تایپیک های قبلتو بخونم بهت راهنمایی بدم چرا الکی ادمو ناراحت میکنی واقعا خجالت نمیکشی چرا دروغ میگی؟ 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

عزیزم 

زندگیت خیلی سخته 

باید یه جایی باشه که بری 

والا بری پرستار سالمند بشی از این زندانی که هستی بهتره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
باهات همزاد پنداری کردم غصه خوردم اومدم تایپیک های قبلتو بخونم بهت راهنمایی بدم چرا الکی ادمو ناراحت ...

ای وای منم خوندم وای خدا چطور دلشون میاد🥺😣

دیر میشه اما دروغ نمیشه بلاخره روزی ادمای بد تقاص کاراشونو پس میدن🙂
نه بخدا

الهی ناراحت شدم 😔

ببین میتونی از آسیب های اجتماعی کمک بگیری من شمارشو ندارم 😔😔

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
الان میگه واسه من نیست خواهرمه سوتیشو جمع میگنه

واقعا انقدر ناراحت شدم چقدر احمق هستم نرفتم تاپیک قبلی هاشو بخونم ببینم چخبره

دیر میشه اما دروغ نمیشه بلاخره روزی ادمای بد تقاص کاراشونو پس میدن🙂