2777
2789
عنوان

دردودل یه دانشجوی خوابگاهی🚶🏼

440 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها امیدوارم حال دلتون خوب باشه

بی مقدمه شروع میکنم 

اول هفته بابام برام ۷۰۰تومن زد 

۳۵۰پول لیزر با ۱۰۰تومن هزینه اسنپ رفتو برگشتش

۲۰۰پول بلیط برای هفته بعد رفتن به خونه 

الانم ۵۰تو کارتم دارم :) میشه هزینه اسنپ برا هفته دیگه رفتن به ایستگاه قطار:)

و الان اگه زنگ بزنم پول ندارم مامانم غرغر می‌کنه که پولاتو چیکار میکنی پس زنگ نمیزنم

درسته بچه ها باید پدر و مادرو درک کنن ولی توروخدا شماهم هوای بچه هاتونو داشته باشین منم دوست ندارم فشار بیاد به مادر پدرم ولی خب تقصیر من چیه 🫠

ببخشید سرتونو درد اوردم دوستان خیلی دلم گرفته بود صرفا خواستم یه دردودلی کنم💔

الانم تو پارک نشستم دعا میکنم یه پولی از یه جایی برسه💔😂🚶🏼

الان تنها هدفم تو زندگی اینه بصورت واقعی شاد باشم

خب نمیدونم حرفم درسته یا نه هرکس به شرایطت خودش

ولی خب لیزر فعلن نرو

بزار بعدا برو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم لیزر نرو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

شرایط و برای پدر و مادرت توضیح بده بگو تو اون شهر غریبی و بی پولی سخته فعلا هم بی خیال لیزر شو یا یه کار پاره وقت پیدا کن

باران که می بارد دلم چه کودکانه تنگ می شود،،،،

لیزر رو میذاشتی وقتی ک پول داشتی واقعا ضروری نیست. حالام عیب نداره تونستی دنبال کار پاره وقت بگرد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••