2777
2789

دوستان اگه کسی. هست خودش یا کسی رو میشناسید راضی هست از کارش؟؟

من می‌خوام برم آموزش ببینم میخواستم ببینم میشه راحت کار کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هستم عزیزم 

البته من طراحی دوخت خوندم تو مدرسه و دانشگاه یاد گرفتم ولی اگر علاقه داری اره خیلی کار هست من راضم خداروشکر 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
شما جایی کار می‌کنی یا واسه خودتون کار میکنید؟ آموزشش چقدر طول میکشه؟

نه من خودم مزون دارم از این طرف لباس بچه هم طرح میزنم میدوزیم اونم فروشش خداروشکر خوبه 

والا بستگی داره باید از جایی که میری بپرسی من چون زیاد اموزشگاه نرفتم خبر ندارم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من هستم عزیزم  البته من طراحی دوخت خوندم تو مدرسه و دانشگاه یاد گرفتم ولی اگر علاقه داری اره خ ...

کجا ادم یاد بگیره بهتره؟

اموزشگاه؟ دانشگاه؟

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

نه من خودم مزون دارم از این طرف لباس بچه هم طرح میزنم میدوزیم اونم فروشش خداروشکر خوبه  والا ب ...

ببخشید خیلی سوال میکنما اطلاع دارین الان واسه مزون زدن چقدر سرمایه کافیه؟

کجایادمیدن طراحی دوخت رو

والا من هنرستان خوندم عزیزم زیاد از اموزشگاها خبر ندارم 

ببخشید خیلی سوال میکنما اطلاع دارین الان واسه مزون زدن چقدر سرمایه کافیه؟

نه عزیز دلم فدای سرت هر چقد میخوای بپرس خوشحال میشم کمکت کنم♥

دقیقشو واقعا نمیدونم چون دیدی که هر روز همه چی میره بالا تر ولی خب بخای بخری و اجاره کنی فرق میکنه بعد جای مناسبی پیدا کنی که مردم ببیننش خلوت نباشه دکوراسیون داخلش کارمنداش 

نه عزیز دلم فدای سرت هر چقد میخوای بپرس خوشحال میشم کمکت کنم♥ دقیقشو واقعا نمیدونم چون دیدی که هر ر ...

مرسی عزیزم

بعد بنظرت میشه اولش آنلاین فقط کار کرد بعد مزون زد؟؟مردم اعتماد میکنن؟

کجا ادم یاد بگیره بهتره؟ اموزشگاه؟ دانشگاه؟

خب دانشگاهو من زیاددد توصیه نمیکنم چون واقعا دیدم استاد بلد نبود حتی خطای اصولی مانکنو بکشه بیشتر افراد برای مدرک میرن دانشگاه مثل خود من 

بنابراین اگر بتونی واقعا اموزشگاهیو پیدا کنی که طراحی مانکن جنسیت سازی پارچه و..  یادت بدن بهتره 

مرسی عزیزم بعد بنظرت میشه اولش آنلاین فقط کار کرد بعد مزون زد؟؟مردم اعتماد میکنن؟

خب اولاش نه یکمم سختت میشه تا مزونت بیوفته سر زبونا و خرید کنن ازت 

باید هم صبرت بالا باشه واقعا هم حرفه ای کار کنی