2777
2789

دوستان من چند روز دیگه امتحان عربی نهایی دارم دوازدهم چند سال از درس دور بودم عربیم صفر از فردا چیا بخونم ؟؟؟؟

من ۳ سال پیش درسم تموم شده همون کتاب هست یا تغییر کرده عربی ؟؟

کتابشو بحر یا پی دی افشو تهیه کن اینحوری خیالت راحت تره

اول شروع کن مطالق کتاب درسارو ترجمه کردن 

ترجمه رو حفظ نکن یاد بگیر

بعدش قوائد هر درسو بخون یاد بگیر

بعد از اون تمریناتو حل کن

دوباره درس بعد همین شکلی...

نگران نباش میرسی

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابش رو حتما بخر یا پی دی اف دانلود کن ویدیو درسی ببین براش ، تک تک تمرین های کتاب رو حل کن و ترجمه کلمات و عبارات رو هم بلد باش ، قواعد هم خیلی مهمه

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بنظرت تو ۳ روز میرسم

بله میرسی 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

آخه منم صفر صفرم تو چجوری خوندی کدوم هارو همه درش هارو خوندی 

ببین بارم بندی رو برو ببین طبق بارم بیشتر شروع کن

ارو لغت هارو حفظ کن و از خودت بپرس اونایی که گیر داری رو رو دفتر بنویس که صبح امتحان بخونی

بعد ترجمه متن ها رو بخون اون تمرینایی که تو کتابه خیلی مهمه معمولا آیه های قرآن یا حدیثه قشنگ معلومه کلیدین اونارو حفظ کن 

اگه تو یادگیری قوائد مشکل داری برو کتاب فرمول بیست گاج رو دانلود کن صفر تا صد توشه همه جواب تمرین ها ترجمه ها توضیح ها حتی سوال های سوالای پیش

الکی هول نکن یه کتاب نازک بیشتر نیست میتونی نمره خوب بیاری