2777
2789

سلام دوستان من دیروز یه بی بی چک زدم که هاله داشت تو تاپیک دیروزم عکسش هست دو دل شدم گفتم شاید خطا باشه امروز صبح هم یکی با ادرار اول صبح زدم بازم هاله داشت و دوباره یه ساعت پیش هم بی بی چک زدم بازم هاله افتاد نمیدونم چکار کنم برم آزمایش یا نه؟ماه پیش نهم لکه دیدم و دهم خونریزی شروع شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو که خیالت راحت شه ولی پریود شدی این ماه یا نه؟

اسفند ۲۲بود

فروردین ۱۷ بود

اردیبهشت ۹لکه دیدم و دهم شرو شد

این ماه هم نمیدونم مثل قبل یه هفته جلو میندازم و الان باید موعدم باشه یا منتظر دهم باشم

اسفند ۲۲بود فروردین ۱۷ بود اردیبهشت ۹لکه دیدم و دهم شرو شد این ماه هم نمیدونم مثل قبل یه هفته جلو ...

اگه پریودت عقب افتاده برو ازمایش خون

الان ریلکس باش 

چون ممکنه الان‌منفی نشون بده بعد پریود عقب بندازی مثبت نشون بده

شد

اگه پریودت عقب افتاده برو ازمایش خون الان ریلکس باش  چون ممکنه الان‌منفی نشون بده بعد پریود ع ...

توکل بخدا انشاالله مثبت باشه بعد ده سال ازدواج و دوتا سقط واقعا دلم مادرشدن میخواد