2777
2789

من اصلا ندیدم ولی چون خیلی تعریفشو شنیدم میخوام ببینم میشه بگین کدوم قسمتاش بهتره و از کجا و کدوم شروع کنم؟؟

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون قشنگه🥲

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

همش قشنگه ولی به نظر من چون فصل های آخرش یه سری پیش فرض ذهنی میخواد از فضلای اول شروع کنی بهتره باز خودت میدونی 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
بله

آقای موزون پیج داره و تمام قسمتها داخلش هست

من متاسفانه به اسم نمیشناسم

اما آخرین فصل که امسال بود از همه قشنگ تر بود

حتی یه نشونه داشت واسه کسایی که باور ندارند ومیگفتن همش دروغه

ای خداااا فندوق کوچولو رو ببین چه نااازه😍😍🥹🥹❤️❤️

فداتشم چشات نازه😍😘دومیو هم دیدی؟پاک کردم چون دخترخاله هام تو سایتن ترسیدم یهو ببینن شناسایی بشم😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..