bagbehesht مدیر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 عنوان طبیعیه که من حس بدی نسبت به باردارها دارم؟؟؟🤫🤫🤫 | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 38 پست خجالت نمیکشم از این که این حرفو بزنم .واقعا هم دست خودم نیست 😶دوستم دیروز میگفت وای انقد خوشم میاد از باردارامن دوست ندارم که هیچی بدم هم میاد نمیدانم چراااااااا؟خودم مجردم.کسی مثل من هست یا من استثنام؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏 1403/03/02 | 14:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 مگه دوس داشتن یا نداشتنه تو مهمه؟😂 عه توام بارداری که اینو میگی🤣🤣به تو چیزی نگفتم کلا چندشم میشه (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
komoh عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 7739 نه مثلا میگن یه بچه رو داره پرورش میده و اینا منم بدم میاد چون حس چندشی دارم راستش نمیدونم والا. انشاالله خودت باردار بشی بهتر این وضعیت رو میشناسی😊
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 پس خداروشکر فهمیدم که تنها نیستم 🤭هستن مثل من (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
maryamjaaan عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2411 منم همینجوریم یکمم میترسم خیلی چیز ترسناکه خوب یه نفر اون توعه
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9685 نظر خاصی ندارم کلا از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
خانومممد عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6383 عه توام بارداری که اینو میگی🤣🤣 به تو چیزی نگفتم کلا چندشم میشه امیدوارم اینی که میگی خودت هرگز باردار نشی پس😂
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 نمیدونم والا. انشاالله خودت باردار بشی بهتر این وضعیت رو میشناسی😊 ایشالا🧡شاید اون موقع نظرم عوض شد😁 (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 امیدوارم اینی که میگی خودت هرگز باردار نشی پس😂 به نظرت حرفت یکم سنگین نیست؟ ؟؟؟؟😐 (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 منم همینجوریم یکمم میترسم خیلی چیز ترسناکه خوب یه نفر اون توعه اره اره دقیقا (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
خانومممد عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6383 به نظرت حرفت یکم سنگین نیست؟ ؟؟؟؟😐 خب مگ نمیگی چندشم میشه؟
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 امیدوارم اینی که میگی خودت هرگز باردار نشی پس😂 ایشالا هر چی که برای بقیه میخوای زودتر برای خودت و اطرافیانت پیش بیاد تا خودت زودتر تجربش کنی ،چه اتفاقای خوب چه اتفاقای بد😉 (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
goldokhtar12 عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 7064 چقد سطح فکرت نا عاقلانه اس حدس میزنم ۱۵ ب پایین باشی فقط دلم ب حال زندگیهای الان بیشترشون میسوزه که زن خونه باید مث شماها باشه چطور قراره ی زندگی جمع کنید اخه .
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 خب مگ نمیگی چندشم میشه؟ نگفتم که کلا نشم تاکید هم کردم که مجردم یعنی نمیدونم چجوریه تو نظر اون کاربر هم که گفتن ایشالا خودت تجربش کنی و حسشو درک کنی گفتم آره شاید نظرم عوض شد اون موقع .بهتر بود توام همچین نظری میدادی .... (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 چقد سطح فکرت نا عاقلانه اس حدس میزنم ۱۵ ب پایین باشی فقط دلم ب حال زندگیهای الان بیشترشون میسوزه که ... اوووو تا کجا رفتی نه ۲۰ به بالام .خداروشکر مثل شما نیستم که سطح فکر آدمارو از روی یه جمله ای که خودشون میگن بسنجم .پس بیشتر دلت به حال خودت بسوزه خودتو اصلاح کن (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
goldokhtar12 عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 7064 اوووو تا کجا رفتی نه ۲۰ به بالام .خداروشکر مثل شما نیستم که سطح فکر آدمارو از روی یه جمله ای ... ولی عقلت ۱۰ ب پایینه لطفا دیگه ریپ نزن دوس ندارم روزمو با بحث بیخودی با تو خراب کنم .