2777
2789

خجالت نمیکشم از این که این حرفو بزنم .واقعا هم دست خودم نیست 😶

دوستم دیروز میگفت وای انقد خوشم میاد از باردارا

من دوست ندارم که هیچی بدم هم میاد 

نمیدانم چراااااااا؟

خودم مجردم.کسی مثل من هست یا من استثنام؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی اگه خیلی لوس باشه سواری بخواد بدم میاد

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

چرا باید بدم میاد! اونم یه ادمه

نمیدونم یه حس چندشی دارم انگار

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
نمیدونم یه حس چندشی دارم انگار

منم باردارم الان یه حس چندشی به کاربریت پیدا کردم😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نمیفهمم اصلا چرا باید آدم خوشش بیاد یا بدش بیاد😄 مثل اینه که بگی من به پریودا حس بدی دارم. یا از او ...

نه مثلا میگن یه بچه رو داره پرورش میده و اینا 

منم بدم میاد چون حس چندشی دارم راستش

منم باردارم الان یه حس چندشی به کاربریت پیدا کردم😂😂😂

برام مهم نیست .به حست ادامه بده😁