2777
2789
عنوان

در حمام زنانه چه میگذرد😂پارت ۱

1520 بازدید | 61 پست

اون دسته که. نشستن لبه استخر و غیبت میکنن.  اون دسته ای که چند تا بچه داره و یکیشم تو شکمشه. و همش به بچش شنا یاد میده.  اون دسته ای  انگار وان انفرادی رو برا شیر بهاشون گرفتن.  اون پیر زنایی که   زیر  دوش وی ای پی نشستن و سه ساعته. سلول و های مردشون رو در میارن.   اون دسته اسکلایی که  دسته جمعی هستن و شاید فامیل و دوست باشن.  خلاصه   سوار سرسره میشن و هو هو چی چی کنان انگار سوار قطار شدن  دست جمعی وارد سر سره میشن و وسطای سرسره که شیب تند میشه از هم جدا میشن و  جیغشون  تا حمام مردانه میاد. میوفتن تو آبی که ارتفاعش زیاده و. اون بدبختی که نسبت به اون یکی ها قدش کوتاه تره.  میره زیر اب و با دست و پا زدم میاد بیرون (خودم)  و آب وارد بینی و گوششون میشه. و بازم حیا ندارن و سوار میشن. اون  ترسوعه بدبخت هیکلی که به هیکلش نگاه نکن از آب می‌ترسه جلو سرسره منتظر یکیه که بیاد باهاش سوار  سرسره بشه. و اغلب از ترسش نمیره😂 اونایی که دختر خوشگل هیکل میبینن ازش میپرسن ازدواج کرده یانه.  اونایی  کمد بالایی هستن و نمیزارن کمد پایینیه کارشو بکنه اون دسته ای. که تتو کردن و مائوری خریدن که قسمت  تتو دیده بشه و همیشه هم تو اتاق ماساژ هستن 😂و اون زنایی که از آقاشون تعریف میکنن. و اما اونایی که طلاشون رو نشون میدن😂😂من خودم از اون دسته ای هستم که سوار سرسره میشن شما چی. خیلیم کنجکاوم ببینم حمام مردانه. جو اونجا چطوره😂😂   

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

😂😂😂

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمام؟ وات؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

واه خواهر دیدی اون دختره همه لباساش بنجله از تاناکورا می‌خره بعد میاد میگه از شوی پاریس گرفتم 😏

😂😂دقت نکردم اغلب گل گلی و با دامن کوتاهه

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید