اون دسته که. نشستن لبه استخر و غیبت میکنن. اون دسته ای که چند تا بچه داره و یکیشم تو شکمشه. و همش به بچش شنا یاد میده. اون دسته ای انگار وان انفرادی رو برا شیر بهاشون گرفتن. اون پیر زنایی که زیر دوش وی ای پی نشستن و سه ساعته. سلول و های مردشون رو در میارن. اون دسته اسکلایی که دسته جمعی هستن و شاید فامیل و دوست باشن. خلاصه سوار سرسره میشن و هو هو چی چی کنان انگار سوار قطار شدن دست جمعی وارد سر سره میشن و وسطای سرسره که شیب تند میشه از هم جدا میشن و جیغشون تا حمام مردانه میاد. میوفتن تو آبی که ارتفاعش زیاده و. اون بدبختی که نسبت به اون یکی ها قدش کوتاه تره. میره زیر اب و با دست و پا زدم میاد بیرون (خودم) و آب وارد بینی و گوششون میشه. و بازم حیا ندارن و سوار میشن. اون ترسوعه بدبخت هیکلی که به هیکلش نگاه نکن از آب میترسه جلو سرسره منتظر یکیه که بیاد باهاش سوار سرسره بشه. و اغلب از ترسش نمیره😂 اونایی که دختر خوشگل هیکل میبینن ازش میپرسن ازدواج کرده یانه. اونایی کمد بالایی هستن و نمیزارن کمد پایینیه کارشو بکنه اون دسته ای. که تتو کردن و مائوری خریدن که قسمت تتو دیده بشه و همیشه هم تو اتاق ماساژ هستن 😂و اون زنایی که از آقاشون تعریف میکنن. و اما اونایی که طلاشون رو نشون میدن😂😂من خودم از اون دسته ای هستم که سوار سرسره میشن شما چی. خیلیم کنجکاوم ببینم حمام مردانه. جو اونجا چطوره😂😂