2777
2789

جدیدا مد شده میگن مجردا برن خونه مستقل بگیرن 

گم و گور شن تا ما هرروز با بچه هامون بریم خونه پدر مادر و

خودشون تو خونه شوهر مفت نشستن 

هرروز برن خونه پدر خوشگذرونی 

بعد مجرد بره از محل قانونی سکونتش بیرون 

بعد انگار بر حقوق یه دختر مجرد میشه خرید خونه کرد 

بعد اگر این دختر مجرد تنها  زندگی کنه اتفاقی براش بیفته 

همینا میگن مشکل خودش بوده تنها زندگی کرده 

واقعا خدایا خودت ظهور کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی میگی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چرا نمی فهمم چی میخوای بگی

میخواد بگه مجردا وقتی خواهر برادر متاهل میان‌خونه پدر و مادرشون اذیت میشن بقیه میگن برو خونه مجردی بگیر اذیت نشی و....

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم تو ایران خانواده داره معنیشو داره از دست میده والا من تا مجرد بودم چشم انتظار خواهرم بودم بیاد خونمون البته خواهرم هفته ای یه بار میومد ولی خودمم میرفتم پیشش عاشق بچه هاشم نمیدونم چرا اینجوری هستن بعضی ها 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
الان شما میگی تنها و مستقل زندگی کردن بده؟

نه اما چرا مجردا جون بکنه خونه بخره 

بعد متاهلا خودشون تو خونه شوهر مفت بشینن 

و هرروز بیان خوشگذرونی خونه پدر 

بقیه  مجرد ها رو رو زجر بدن 

عزیزم تو ایران خانواده داره معنیشو داره از دست میده والا من تا مجرد بودم چشم انتظار خواهرم بودم بیاد ...

منم همینطور تاره خواهرم شاغل بود هرروز باید بچه هاشو میاورد دوتا بچشو نوبتی من و‌مامانم نگه میداشتیم خودم دانشجو بودم گاهی بخاطر اونا حتی مرخصی گرفتم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز