2777
2789

خانوما شماهم نظر بدین 

فک کنین با یه دختر تو رابطه هستین با این اخلاق ها 

سر کوچک ترین مسئله قهر میکنه و سرد میشه و حرف هم نمیزنه ، پسره خودش باید متوجه بشه 

داعما باید نازش کشیده بشه در طول ۲۴ ساعت شبانه روز 

نسبت به عکساش باید واکنش انچنانی بده ، اگه نده قهر شروع میشه ، مثلا دو تا چشم قلبی بزاره دیگه تا دو روز درگیر اینه که تو واکنشت به عکسم سرد بود 

اخرین بازدیدلش رو همیشه چک میکنه و باید جواب پس بده پسره ، از پیوی دختر حق نداره بره بیرون 

خیلی بهش گیر میده و دختر نباید فالو داشته باشه و ..

حالا اگه پسری با وحود این ویژگی ها بازم دختره رو بخواد واقعا دوسش داره؟ البته یه بار کات کردن و دختر به همین خاطر حساسه 

یه بارم تا سر حد مرگ کتک خورده از خانواده دختره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عذر میخام ولی اون پسره دیگه مغزه خر خورده😐

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

میگم بکش پسره رو راحت کن خودتو دیگه 🫠😂

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره