2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

60 بازدید | 11 پست

سلام. بچه ها اگه ببینید  کسی یهویی بی دلیل بلاکتون کرده چی کار می کنید؟ اگه کسی باشه که دوستتون داشته باشه. یعنی روتون کراش باشه بعد یهویی بلاک کنه. چی کار می کنین؟ و اینکه اصلا رابطه زنگ و پیامی هم نداشته باشیم. در حد اینکه چند ماه ابراز احساسات کرده. بعد یهو بلاکت کنه. هنگم. از دیشب فکرم درگیره. چه دلیلی داره؟ من باید چه کار کنم؟ از بلاک منو درمیاره یعنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا. آخه من که کاری نکردم یهو بلاک کنه. 

شما کاری نکردی احتمالا کسی اومده تو زندگیش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه ربطی داره؟ من که زنگ و پیام بهش نمی زدم 

بالاخره وقتی کسی میاد تو زندگی ادم باید محکم کاری کنه گاهی هم اون دختر مجبورش میکنه این کارو کنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بالاخره وقتی کسی میاد تو زندگی ادم باید محکم کاری کنه گاهی هم اون دختر مجبورش میکنه این کارو کنه&nbs ...

یعنی دلیل دیگه نمی تونه داشته باشه؟ آخه تا همین دو روز پیش خوب بود باهام. یهو اینطوری کرد. نمی تونه دلیلش این باشه که ببینه عکس العمل من چیه. 

یعنی دلیل دیگه نمی تونه داشته باشه؟ آخه تا همین دو روز پیش خوب بود باهام. یهو اینطوری کرد. نمی تونه ...

نمیدونم والا من چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم شایدم چیز دیگه باشه