2777
2789

ببینید وقتی پسری دوست داره بهت دست نمیرنه 

البته فکر اینکه بهت دست بزنه دیوونش میکنه یعنی خیلی دوست داره باهات رابطه داشته باشه اما نه همینجوری 

مثلا اگه پسری بخاطر نداشتن رابطع باهاتون کات کرد بدونید یه درصدم دوستون ندارع 

من خودم پارتنرم در طول دوسال فقط دوبار دیدنم اومد چون نمیراشتم بار دوم که اومد ، جدی تر شد برا خواستگاری و گفت میخام قطعی بشه که مال خودم شدی ، دوست ندارم حرومت کنم با اینکه قبلا تازه دختر باز هم بود و....

و البته به دلایلی خانوادم نزاشتن به سرانجام برسیم 

اما واسه دخترای همسن سال خودم لازم دونستم بگم ، تنتون رو در اختیار هیچ پسری قرار ندید اونی که بخادت به دستت میاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در هر صورت دست میزنن😂😂

منظورم رابطه هست ، توی سایت خیای میبینم که میان میگن بخاطر قبول نکردن رابطه کات کرده پسرع 

در ضمن حتی در حد بوسیدن هم ، من خودم تگه اجازه نمیدادم واقعا نمیکرد 

بار اول کیلومتر ها اومد بعد دو سال پیشم ، از یه استان به استان دیگه اما جز صحبت کردن چیز دیگه ای نبود

در هر صورت دست میزنن😂😂

بله دست میزنه 

اما اینکه مسئولیتشو قبول کنه مهمه 

وقتی بدون جلو اومدن دست میزنه بیشترین متعقباتش و اثرش رو باید دختر قبول کنه و این یعنی پسر با زبون بی زبونی میگه برام مهم نیست که حامله بشی بی آبرو بشی و...

اما وقتی میاد جلو هر دو مسئولیتش رو قبول میکنن و این یعنی اون فرد براش مهمی

حق واقعا

من یکی از دوستام از بچگی با دوست پسرش باهم بزرگ شدن و نامزد بودن و پسره بارم ب قصد بد دستش نزد

حالا دست همو گرفتن و... آره ولی اونجوری ن

البته متاسفانه با وجود عشق زیاد ب خاطر فوت خاهر پسره بهم خورد 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

ولی بنظرم وقتی دونفر زیاد پیش هم باشن پیش میاد

یچیزیه که دوطرف میخوان

مخصوصا الان که ازدواج سخت شده و دختر پسر سالها دوست هستن اما شرایط ازدواج جور نمیشه.

اما قطعا اونی که اول اشنایی رابطه میخواد هدفش همونه فقط.

هرچند الان مثلا خواهرم و خیلی از دوستاش میگن ما رابطه جدی  و ازدواج نمیخوایم.همون رابطه هوسی

نسل متفاوتی شدن