2777
2789

سلام من کنکوریم و یه خواهر دارم دوسال بزرگتره بشدت حسوده و هرکاری میکنه من نتونم قبول بشم خودشم در فکر مهاجرته. امسال پدرمادرم بازنشسته میشن و قراره بریم شهر دیگه. حالا من دو راه دارم. یا باهاشون نرم و تنها همینجا بمونم درس بخونم که به نفع ایندمه یا باهاشون برم و اونجا جلوی خواهرم درس بخونم و اینسری نسبت به کاراش بی تفاوت رفتار کنم تا بفهمه کاراش روی درس من تاثیر نداره ولی خب ارامشم کمتره. کدوم برم یا نرم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو بعدشم گزینه ۲ اصلا انتقام نی

چرا هست چون وقتی من باشم پدر مادرم کلی توجه میکنن بهم بخاطر سال حساسی که هستم خواهرم دیوونه میشه قشنگ مشخصه حالش بد میشه ولی خب ادم حسود حقشه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
نری کارای آشپزی میفته گردنت وقتت رو می‌گیره برو با خانواده باش به خواهرت اهمیت نده

وقتی خودم تنها باشم میتونم حتی تایم اشپزی مرور کنم و یا یه روز غذا درست کنم برای سه روزم. از پس اونجاش بر میام ولی اگر برم مطمئنم همش جنگ و دعوا داریم. موقع خواب تا صبح ویالون تمرین میکنه از عمد