2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

148 بازدید | 32 پست

من دخترم هفتم و هشتمشو معدلش خیلی بد شده در حد۱۶

نهمشم‌ ترم اولشو خراب کرد متاسفانه

اگه ترم دومشو کمتر۱۹نشه می‌تونه بره انسانی؟

چون بنظرم فقط انسانی رو می‌تونه بره

행복하세요 인생은 거울입니다💖🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من الان سال دهمم معدلم ۱۸ و نیم ۱۹ بود ولی انسانی ب آوردم و شما وقتی یه رشته ای و الف بیاری یعنی اولویت اولی و میتونی راحت ثبت نام کنی و ب یعنی الویت دومم من با این معدل انسانی ب آوردم اگه الف بیاره شانس بیشتری داره ولی با این معدل فکر نمیکنم انسانی بیاره و من خودمم نتونستم برم انسانی و الان توی رشته کامپیوتر فنی هستم ولی با این حال میخوام تغییر رشته بدم

فکر کنم هر سه سال ولی هفتم و هشتم ضریب کل 1 و سال نهم ضریب 3

خوب آخه کل هفتم و هشتمشو خراب کرده حتی ترم یک نهمشو

من امید داشتم اگه ترم دومشو خوب بشه می‌تونه بره انسانی

행복하세요 인생은 거울입니다💖🤗
یعنی با این وضع نمراتش اگه ترم دومشو خوب سه می‌تونه بره؟ حفظیاتش بد نیست

بیشتر از حفظیات باید تحلیل و حافظه‌ی خیلی خوبی داشته باشه وگرنه انسانی خیلی سخت می‌شه واسش

Azərbaycan qızı🇦🇿INFJ💚فرزانگانی سابق-

خوب آخه کل هفتم و هشتمشو خراب کرده حتی ترم یک نهمشو من امید داشتم اگه ترم دومشو خوب بشه می‌تونه بره ...

کل سال نهم رو باید دید نه فقط ترم یک و ترم دو

Azərbaycan qızı🇦🇿INFJ💚فرزانگانی سابق-

سلام من الان سال دهمم معدلم ۱۸ و نیم ۱۹ بود ولی انسانی ب آوردم و شما وقتی یه رشته ای و الف بیاری یع ...

مشاورش بهم گفت که اگه ترم دومشو خوب سه می‌تونه بره که..

행복하세요 인생은 거울입니다💖🤗