2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه سه ساله دارن

753 بازدید | 43 پست

پسرم سه سال و یک ماهشه خیلی شیطنت داره .هنوز کامل صحبت نمیکنه ولی خب حرف میزنه. دو سالگی علائم اوتیسم داشت اما از وقتی تلویزیون و گوشی و قطع کردم کلا علائم از بین رفت .اختلال خواب داشت تا صبح گریه میکرد دستور پذیری نداشت واکنش به اسم نداشت به محض اینکه قطع کردم بچه خوب شد .اما الان مشکل اینه ک کامل حرف نمیزنه و با اسباب بازی ی کم بازی می‌کنه و می‌ره سراغ قابلمه و وسایل خونه و خیلی شیطونه و احساس میکنم نسبت به همسناش عقبه نمی‌دونم چیکار کنم میترسم مدرسه رفتنی به مشکل بخوریم .خودمم مشکل اعصاب دارم میترسم ببرمش دکتر بگه بچه مشکل داره

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم 3 سالگی درست حرف نمیزد تلفنی با یه گفتار درمان صحب کردم گفت ببرش با بچه هابازی کنه براش کتاب بخون و یه سری کار ها همه رو انجام دادم الان 3 سال و 9 ماهشه عین بل بل حرف میزنه دیگه دیگه زبانش راه افتاده چند روز پیش از جیش هم گرفتمش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

از لحاظ بازی با وسایل خونه ک خب طبیعیه پسر منم کلی اسباب بازی داره ولی با وسایل خونه بازی میکرد کوچیکتر ک بود الان چهارسالشه یه خورده بهتر شده اونم چون منعش میکردم ازین کار یاد گرفت 

پسر منم 3 سالگی درست حرف نمیزد تلفنی با یه گفتار درمان صحب کردم گفت ببرش با بچه هابازی کنه براش کتاب ...

من از جیش خیلی وقته گرفتم یکسال میشه

من از جیش خیلی وقته گرفتم یکسال میشه

خوش به حالت من درگیرم حسابی😂😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از لحاظ بازی با وسایل خونه ک خب طبیعیه پسر منم کلی اسباب بازی داره ولی با وسایل خونه بازی میکرد کوچی ...

قابلمه و چهارپایه اسباب بازیشن 

خب با وسایل خونه اکثر بچه ها بازی میکنن پسر من دو سال و ده ماهشه کامل حرف نمیزنه 😥 یعنی حرف میزنه ها ولی بعضی کلمات رو واضح نمیگه اشتباه میگه

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

خب با وسایل خونه اکثر بچه ها بازی میکنن پسر من دو سال و ده ماهشه کامل حرف نمیزنه 😥 یعنی حرف میزنه ه ...

پسر منم دوسال و هشت ماهشه مثل پسر شما س حرف زدنش

در حسرت دیدار حرم امام حسین