nazroz20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 2427 عنوان روز هفتم بوتاکس و بدبختی من😭😭 455 بازدید | 31 پست امروز روزه هفتم بوتاکسروز پنجم پلک چپم افتادامروز قطره زدم یعنی میش بیام تاپیک کنم بچه ها پلکم خب شدهعی خدااابچه ها میشه برام دعت کنید هرچزودتر پلکم خب بشه😭😭😭😭😭 خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم 1403/03/02 | 13:19 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12284 خوب میشه نرفتی دکتر خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
hoobab عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 2048 حالا ان شاالله خوب میشه ولی مگه مجبوری بوتاکس کنی «چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد»
1995saahar عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 7366 چرا اینجوری پس؟ دکتر برات تزریق کرد یا چی تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.
nazroz20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 2427 خوب میشه نرفتی دکتر نه فقط زنگ زدم به چن دکتر گفتنچاره ایی جز صبر نیس خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
nazroz20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 2427 حالا ان شاالله خوب میشه ولی مگه مجبوری بوتاکس کنی غلط کردمتورخدا برام دعا کن خب بشه😭😭😭 خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
1995saahar عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 7366 نه فقط زنگ زدم به چن دکتر گفتن چاره ایی جز صبر نیس ببین احتمالا اسپاسم عضلانی هست یه لحظه اینجوری شده یا کلا ایجوری شد؟ تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12284 نه فقط زنگ زدم به چن دکتر گفتن چاره ایی جز صبر نیس اره خوب میشه گلم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
hoobab عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 2048 غلط کردم تورخدا برام دعا کن خب بشه😭😭😭 ان شاالله زودی خوب بشه «چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد»
shgh12 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 8052 من دو تا دوستام اینجوری شدن.پلکشون افتاد.هیچ راهی نداره،باید صبر کنی تا اثر مواد بره.مال اونا دو سه ماهی طول کشید
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 25247 خوب میشه ان شاءالله.تاثیر بوتاکس دو سه ماهه.نهایت تا اون موقع میره
nazroz20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 2427 ب دكتر بگو بد تزريق كرده نه من گریه کردم بخاطر اون بوده خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 40968 انشالله زودتر خوب شی عزیزم فعلا استرس نداشته باش و صبر کن چند روز اگه تغییری نکردی پیگیری کن