امپراتور مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3629 عنوان دلم زندگی پر از عشق می خواد😔 65 بازدید | 4 پست ولی یه زندگی دارم مثل یخچال سرد و بی روح پر از غصه ام هر راهی رو بخوام برای خوشحالیم برم به در بسته ی شوهرم می خورم کاش یا من بمیرم یا شوهرم وزن الان ۷۰ وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕 1403/03/02 | 11:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امپراتور مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3629 کاش می تونستم خیلی راحت طلاق بگیرم و با یکی با عشق ازدواج کنم و زندگی کنم اون چند ساعتی که شوهرم خونه است برام زجر آوره ،فقط دعا می کنم خونه نباشه که بتونم نفس بکشم وزن الان ۷۰ وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
غمگیده عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 708 کاش می تونستم خیلی راحت طلاق بگیرم و با یکی با عشق ازدواج کنم و زندگی کنم اون چند ساعتی که شو ... چرا عزیزم رفتارش باهات چه جوره چی میگه بهت؟
امپراتور مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3629 چرا عزیزم رفتارش باهات چه جوره چی میگه بهت؟ هیچی نمی گه مشکل اینه که اصلا حرفی نمی زنیم که بخواد چیزی بگه به بی حرفی رسیدیم وزن الان ۷۰ وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
غمگیده عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 708 هیچی نمی گه مشکل اینه که اصلا حرفی نمی زنیم که بخواد چیزی بگه به بی حرفی رسیدیم وای ☹️یعنی مثلا رابطه اتون انقد عاشقانه نیست ؟مردا خیلی ناز خانماشونو میکشن