2777
2789

نظرتون چیه در این مورد؟

شما تا چه حد از درآمد خودتون رو خرج خونه میکنین؟

و همسرتون آیا در این زمینه درخواستی میکنه؟

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

زندگی مشترک اسمش رو خودشه ، ولی زن کل پولشو نیاره وسط نهایت یک دوم یا یک سوم ، بقیشو پس انداز کنه واسه خودش 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا معتقد بودم مال خودشه . ولی الان معتقدم وقتی از تایم حضور در خونه می زنه انصاف نیست که یه قسمتیشو برای خونه و بچه هاش صرف نکنه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

باید مال خودش باشه و اگه دوست داشت خرج کنه تو خونه،من خرج میکردم وقتی شاغل بودم ولی اجباری نبود 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

مامانم شاغله چیزی خرج خونه نمیکنه فقط خودش ،پس انداز میکنه میگ برا آینده شما هروقت خواستید ازدواج کنید، ماهیانه بابام ۵تومن بهش میده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

قانونا و شرعا برای خانومه همش و هر جایی دلش خواست میتونه خرج کنه اما خب همیشه هم نمیشه اینطور بشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

معتقدم باید پس انداز بشه تبدیل بشه ب خونه یا زمین برای اینده بچه ها

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس