2821
2789
عنوان

یعنی دیگه باردار نمیشم؟😔

412 بازدید | 37 پست

دوستان من ۸ ماهه ازدواج کردم نزدیک ۲ ماهه از روش پیشگیری استفاده نمی‌کنیم و تو اقدامیم ولی باردار نمیشم بنظرتون مشکلی هست؟ 

برم دکتر ؟

راضی به رضایش🩵

وااا تا ۱ سال طبیعیه اگ باردار نشی بعدش میتونی بری دکتر . البته الان برو ک اگ مشکلی هم بود رفع و رجوع بشه 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فقط ۲ ماه؟یکم اروم باش.

برو دکتر وضعیت رحم و تخمدانت برسی کن.ولی استرس نداره ۲ ماه که چیزی نیست

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

عزیزم چطور اصلا قبل اقدام نرفتی دکتر؟ 

اگر تیروئید کم کار یا پرکار باشه بچت عقب مانده ذهنی میشه خدایی نکرده باید چک کنی

آهن خونت رو باید چک میکردی

یه تایمی باید اول ویتامین بخوری بعد اقدام به بارداری میکردی! 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

مگه زود پزه 😐

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز