2777
2789

سلام.

من عمه ی عروسم. بله برون برادر زادم چند روز دیگس..

ایا باید کادویی چیزی ببرم؟؟ رسم اینکه چیزی بدیم و نداریم. واسه منم کسی چیزی نیاورد.

جهیزیه نمیبره خونه شوهر..نگید براش بخر بزاره سر جهیزیش..

تعداد رای : 44
نظرسنجی
اره حتما ببر
11
25%
پول بده به عنوان شاباش رقص
18
40%
نه بابا. بله برون که چیزی نمیبرن
8
18%
حداقل گلی... شکلاتی چیزی ببر
7
15%

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوای کادو ببری باید یه چیزی بدی به چشم بیاد اما اگه شاباش بدی هم یه چیزی دادب هم میتونی کم بدی

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اکه عمه بزرگه هستید  یا اینکه بقیه هم کادو میبرن مثلا مادرتون یا خواهر تون شما هم ببرید درحد پ ...

یه دونه عمم.. ۱۴ سال بزرگ تر از عروسم

یه برادر دیگه ام دارم که اونم میاد. تا جایی که میدونم چیزی قرار نیست بدن.

ولی ممنون که یاد اوری کردی. صبح با خانم برادرم تماس میگیرم سوال میکنم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

برای بله برون و نامزدی گل میبرن ، عروس داماد هم برقصن شاباش میدن

مرسی عزیزم

اگه بخوای کادو ببری باید یه چیزی بدی به چشم بیاد اما اگه شاباش بدی هم یه چیزی دادب هم میتونی کم بدی

اره خوب

اینم حرفیه

مررسی

اره خوب اینم حرفیه مررسی

خواهش میکنم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
فکر میکنم به جای اینکه اینجا بپرسید باید از خانواده تون سوال کنید ببنید بقیه خواهر برادرا هدیه میدن ...

رابطم با مادر عروس زیاد خوب نیست..

خانواده ام فقط برادرم هست و فامیلای داماد..

خانوم اونیکی برادرم گفت چیزی نمیدیم ولی بازم صبح سوال میکنم