2777
2789
عنوان

چاقی شدید

64 بازدید | 4 پست

یکسال افسردگی گرفتم  به هر کی میگم میخنده اصلا درکم نمیکنه کسی میگن تو ؟اصلا بهت نمیاد این چرتو مرتا

توی سه ماه  ۳۰کیلو اضافه وزن پیدا کردم هیچ کنترلی روی غذام ندارم تا میام رژیم بگیرم اینقد بداخلاق میشم افت فشار میگیرم  اصلا تحرکم ندارم جاییم نمیرم کم خونیم دارم حتی توان ، انرژی ورزشم ندارم بنظرتون من بااین چاقی چیکارکنم

حقو ولش ادب فداش

عزیرم شما غلبه شدید بلغم و سردی دارید و از سردی بیش از حد مغز دچار استرس و خودخوری و افسردگی شدید همین سردی باعث ضعف طحال و کمبود ویتامین در بدنتون شده البته شما حتماً مستعد تیروئید هم هستید و باید این غلبه سردی از بدن گرفته بشه و اصلاح مزاج براتون صورت بگیره به اصطلاح بدن پاکسازی بشه و اخلاط فاسد بیرون ریخته بشه تا بدن به تعادل مزاج مادرزادیش برسه و درمان ریشه ای براتون صورت بگیره 

در صورت تمایل به من در روبیکا پیام بدید تا بیشتر راهنمایی کنم درباره درمان ریشه مشکل تون و انشاالله بعدش کاهش وزن 

خانم کیانی هستم مشاور و درمانگر طب سنتی به سبک مزاج شناسی و زبانشناسی 

09940688893

@kiani_similar 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.