2777
2789
عنوان

جای من باشی به این خاستگار بله میگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 39 پست
اخلاقشون چجوریه ؟ خانوادشون؟ فرهنگشون؟  ملاک های اصلی شما واس ازدواج چیه؟  حالا چون دیپل ...

هیچ شناختی روش ندارم ،غریبه ست 

کسی معرفی کرده 

ولی اینکه با داداشش شریکه و مستقل کار نمیکنه

و با اینکهوسنش هم کم نیست نتونسته یه خونه بخره ،یا حداقل‌ کارش رو مستقل کنه 

باعث میشه برای ادامه اشنایی دو دل بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحصيلات مهمه اگه خودت تحصيلات دانشگاهيت سطح بالا باشه ك نداره

كار شراكتي هم اگه زير دست باشه خوب نيست ولي اگه هر دو قدرت برابر داشته باشن بهتره

اخلاق و اين چيزا هم بايد اشنا بشي

شما ك تازه فقط ديديش 

خب خیلی خوب نیس ن چون دیپلم داره و خونه بیشتر چون با داداشش شریکه بد هست آخر اینجور شراکتا اینه یکی سر اون یکی کلاه میذاره 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
تحصيلات مهمه اگه خودت تحصيلات دانشگاهيت سطح بالا باشه ك نداره كار شراكتي هم اگه زير دست باشه خوب ني ...

اره فقط یکبار دیدمش

ولی اونکاقا رو با خودم مقایسه میکنم

میگم من یه دخترم که یه تنه ، بدون هیچ کمکی دارم کار میکنم 

با سختی های بازار میسازم ولی اون اقا با اینکه  مرررد هست رو پای خودش نیس

من با اینکه چند سال ازش کوچکترم تونستم یه خونه بخرم ولی اون با اینکه هم‌سنش بیشتره هم سالهایی که کار کرده بیشتره )دانشگاه نرفته)

نتونسته یه خونه بخره 

بخاطر همین دو دل هستم که بخوام ادامه بدم ،هم وقت اونو بگیرم هم وقت خودم

اره فقط یکبار دیدمش ولی اونکاقا رو با خودم مقایسه میکنم میگم من یه دخترم که یه تنه ، بدون هیچ کمکی ...

به نظر من رد کنید ..از اون پسرای وابستس و به قول خودتون با اینکه اصلا وقتش برا تحصیلات نرفته ،بازم عیچی به هیچی..

یجورایی بعدا اون به شما تکیه می کنه 

به نظر من رد کنید ..از اون پسرای وابستس و به قول خودتون با اینکه اصلا وقتش برا تحصیلات نرفته ،بازم ع ...

درسته 

من واقعا یه مرد قوی میخوام ،یکی که خیالم‌از همه نظر راحت باشه بتونم بهش تکیه کنم

نه اینکه برعکس باشه 

مرسی