2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاید لطفا. چند وقته اعتقاداتم ضعیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 102 پست

مگه خدا و ائمه رو واسه مشکلاتت میخوای فقط؟

شاید دلیل برآورده نشدن خواسته هات هم شکی هست که ته دلت هست 

منم اینجوری بودم یه مدت 

ولی بعدش نشونه هایی واسم فرستادن که دیگ دهنمو بستم،

اصرار های بیش از حدم واسه یه سری خواسته ها که تهش به نفع ام نبود 

خدا نوه ی پیامبرش رو اینقدر سختی میده آخرش بازم این بزرگواران میگن ما رایت الا جمیلا (چیزی جز زیبایی ندیدم)...مگر واسه خدا کاری داشت که بارون بباره توی کربلا و اونهمه ادم تشنه نمونن؟

ایمان یعنی این...

اگر از ته دلت مطمئن باشی که خوبتو میخواد و صداتو میشنوه،باور کن به خواسته هات میرسی

اگرم نشه،صبر نرسیدنش رو بهت میده

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

وای من چقدر گریه کردم واسه فرماندار تبریز خیلی ادم خوبی بود خدایی حیف شدن😭

همه شون خوب بودن و حیف و صدحیف که از دستشون دادیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور از درون حالم خوب نیست  بااینکه آدم سپاسگزاریم ولی یه چیزی رو کم دارم  تو درو ...

منم امروز به مامانم میگفتم که دیگه نمیدونم چکار کنم

همیشع این حسو دارم که ینفر قلبم رو گرفته دستش و با تمام توانش داره فشار میده قلبمو یه احساس بدی دارم هرلحظه منتظر خبر بدم حال بدم تمومی نداره

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
من انقدر که دیدم ظالم همیشه سالمه  اعتقادم ضعیف شده

میگن خدا به ظالم فرصت زیاد میده تا حسابی غرق بشه 

یه جورایی خدا هم خودشو به ندیدن میزنه 

نه اینکه نبینه ها

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

مگه خدا و ائمه رو واسه مشکلاتت میخوای فقط؟ شاید دلیل برآورده نشدن خواسته هات هم شکی هست که ته دلت ه ...

منم گاهی وقتا یچیزایی و بزور خواستم و حتی بابت نرسیدن بهشون از خدا گلایه کردم بعدا دیدم خدا چقدر منو دوست داشته کع نزاشت به اون خواسته ها برسم

نه فقط میخوام سایه اون ادم نحس از زندگیم  کنده بشه اون ادمی که اونهمه عذابم داد و الان که ازدوا ...

برات دعا میکنم عزیزم امیدوارم همین روزا بیای با خوشحالی راجبش تاپیک بزنی❤توکلت به خدا باشه

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

برات دعا میکنم عزیزم امیدوارم همین روزا بیای با خوشحالی راجبش تاپیک بزنی❤توکلت به خدا باشه

مرسی مهربون😢❤️

حتما دعای جوشن کبیرو با معنی بخون 

سوره الرحمن رو خیلی دوست دارم خصوصا اون قسمتاش که هی تکرار میشه پس کدامین نعمت های پروردگارتان را انکار میکنید

منم گاهی وقتا یچیزایی و بزور خواستم و حتی بابت نرسیدن بهشون از خدا گلایه کردم بعدا دیدم خدا چقدر منو ...

نمیدونم اعتقاد داری به شهیدا یا نه ولی منم اینو از توی سایت دیدم،خیلی کمکم کردن ایشون خیلی...

اگر خواستی انجام بده

امیدوارم مشکلت حل بشه 

نمیدونم اعتقاد داری به شهیدا یا نه ولی منم اینو از توی سایت دیدم،خیلی کمکم کردن ایشون خیلی... ...

ممنون عزیزم 

قول میدم تا۴۰ روز زیارت عاشورا رو بخونم..

شهید ابراهیم‌هادی خیلی کمکم کرده

ممنون عزیزم  قول میدم تا۴۰ روز زیارت عاشورا رو بخونم.. شهید ابراهیم‌هادی خیلی کمکم کرده

فدات عزیزم اگر خواستت برآورده شد بهم بگو 

منم فردا که خواستم بخونم واسشون حتما دعا میکنم واست 

فدات عزیزم اگر خواستت برآورده شد بهم بگو  منم فردا که خواستم بخونم واسشون حتما دعا میکنم واست& ...

چشم گلم

لطف میکنی😢❤️