2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاید لطفا. چند وقته اعتقاداتم ضعیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 102 پست
عزیزم با اینجور افراد یا خیلی مراوده نداشته باش یا اعتقاداتتو قوی کن حست خیلی هم خوبه به شرطی که بری ...

اسم کتاب بینهایت هست؟

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل منم هس من مذهبی نیستم ولی خدا و امامارو واقعا خیلی دوس دارم تازگیا مثل تو مثلا میگم خدایا فلا ...

😢😢😢

شیطان رو قشنگ حس میکنی.... نمازاتون اول وقت میخونی؟ کی مشهد یا قم یا کربلا رفتی؟ هر وقت اون ...

ینی شیطان گولم میزنه؟

امام رضا هیچوقت منو نطلبیده که برم ارزوی مشهد به دلم مونده چون سنم کم بود خودم نمیتونستم برم خانوادمم نبردن... دعا کن یروز به ارزوم برسم برم مشهد.. شوهرم میگه اولین بار هرچی از امام رضا بخای بهت میده بهم قول داده ببرتم یروز🥲

شما در مرحله ابتلا و امتحان هستی عزیزم گرچه خیلی سخته ولی باید صبر کنی 

حتما ایه ۱۵۵ سوره بقره رو بخون

من هم در شرایط شما بودم و تا حدودی درک میکنم 

البته گاهی برای تغییر در امورات نیاز داریم خودمون رو هم تغییر بدیم 

نگرشت رو عوض نکن مسیر جدیدی رو با توکل به خدا امتحان کن

گرچه از مشکل شما بیخبرم اما توکل و صبر و تلاش در کنار تغییر انشالله گره‌گشایی میکنه

اره دوره هم داشته نمیدونم شنیدید یا نه دوره بینهایت شو مال دهه هشتادیا تو تلویزیون هم تبلیغ میکرد

مرسی میخونمش حتما

شما در مرحله ابتلا و امتحان هستی عزیزم گرچه خیلی سخته ولی باید صبر کنی  حتما ایه ۱۵۵ سوره بقره ...

ممنون عزیزم حتما میخونم🙃

مشکل منم هس من مذهبی نیستم ولی خدا و امامارو واقعا خیلی دوس دارم تازگیا مثل تو مثلا میگم خدایا فلا ...

برو با خدا حرف بزن 

من یک روز به خدا گفتم خدایا الان دوست داری چی بهم بگی... لطفا خودتو بهم نشون بده

به صورت شانسی یکی از صحفات قران رو باز کردم نوشته بود ما برای اون همه چیز اماده کردیم اما او شکر گذار نبود و تنها کسانی نجات یافتند که توبه کردند و ما بقی هلاک شدند(اینجور بود معنی ایه یادم نیست)از خدا کلی عذر خواهی کردم و توبه کردم یه صفحه دیگه باز کردم نوشته بود و توبه انان پذیرفته شد و رستگار شدند

خدارو به چشم دیدم ...

تو هم امتحان کن با توکل قرانو باز کن ببین خدا چی میخاد بهت بگه😃

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
چون عاشقی😍

الان از خدا هیچی نمیخوام فقط آبررومو بخره 

حاظرم یه عمر با بدبختی زندگی کنم فقط آبروم و نبرن ادمای بی وجدان..

ینی شیطان گولم میزنه؟ امام رضا هیچوقت منو نطلبیده که برم ارزوی مشهد به دلم مونده چون سنم کم بود خود ...

انشالله عزیزم تو باورش کن باهاش حرف بزن بگو اقا جانم نذارم بمیرم و‌ارزوی دیدن ضریحت به دلم بمونه(دور از جونت)حرف بزن با اقا

کلیپ هم زیاد ببین در مورد امام رضا

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬