2777
2789
عنوان

واقعا چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 32 پست
محمد علی فاطمه حسن حسین زهرا زینب و اسامی ائمه مذهبی اند . اونایی که شما گفتی قرآنی . هر کلمه ای که ...

خب میگم چرا رایج نمیشه الان من خودم باردارم مادر بزرگم میگه بزار محمد چون اسم قرآنی هر چقدر بهش توضیح میدم که توی قرآن اسامی دیگه آیی هم هست میگه نه 😐 کاش رایج بود از این اسم هوایی که الان اومده خیلی پر معنی ترن

زندگی جای قشنگی نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگم چرا رایج نمیشه الان من خودم باردارم مادر بزرگم میگه بزار محمد چون اسم قرآنی هر چقدر بهش توضی ...

شما اسمی که دوست داری بذار مادرشی حق داری خودت انتخاب کنی . به مادربزرگتم بگو حالا بهش فکر میکنم که بحث خاتمه پیدا کنه موقع شناسنامه گرفتن هرچی دوست داری بگیر

در مورد اینه که چرا رایج نمیشه چون مردم بخاطر علاقشون به ائمه اسم مذهبی میذارن بقیه اسم هایی که تو قرآن هست میشه اسم عربی و مردمم بین اسم عربی و فارسی خب فارسی و ترجیح میدن

مگه پیام بر های ما عرب زبان نبودن؟

پیامبر اسلام عرب زبان بودن ولی انتخاب اسم کاملا سلیقه ایه وکسیو نمیشه مجبور کرد این اسمو بذار یا اون اسمو حالا بعضیا دوست داشته باشن اسم عربی میذارن بعضیا اسامی مذهبی بعضیا فارسی یا  کردی یا ترکی 

شما اسمی که دوست داری بذار مادرشی حق داری خودت انتخاب کنی . به مادربزرگتم بگو حالا بهش فکر میکنم که ...

خب مگه پیامبرای ما زبانشون عربی نبوده ؟

زندگی جای قشنگی نیست 
پیامبر اسلام عرب زبان بودن ولی انتخاب اسم کاملا سلیقه ایه وکسیو نمیشه مجبور کرد این اسمو بذار یا اون ...

خب اسم هاشون عربی به حساب میاد ؟

این جهت اطلاعات خودم میپرسم . یعنی سوالی شخصی خودم 

زندگی جای قشنگی نیست 
خب اسم هاشون عربی به حساب میاد ؟ این جهت اطلاعات خودم میپرسم . یعنی سوالی شخصی خودم 

کدوم اسمها رومیگی فاطمه و زینب ..‌اره ایناهم عربی حساب میشن ولی اسامی مثل فواد مایده ..‌که تو قران هستن هم بعضیها میذارن واقعا سلیقه ایه 

کدوم اسمها رومیگی فاطمه و زینب ..‌اره ایناهم عربی حساب میشن ولی اسامی مثل فواد مایده ..‌که تو قران ه ...

و تنها شخصی که گردن گرفت بعضی ها که میگن نه اصلا تو قرآن نیست 😐

زندگی جای قشنگی نیست 
وقتی زبان عربی بوده خب اسمشون عربی بود ؟ این جهت اطلاعات شخصی خودم میپرسم .

بله پیامبر اسلام عرب زبان بودن و اسمشون عربی . اما خود شخص پیامبر برای مقدس هستن نه زبان عربی 

و ما به خاطر علاقه به خود شخص پیامبر یا ائمه معصوم اسمشون و برای بچه هامون انتخاب می کنیم نه بخاطر علاقه به زبان عربی

اگه اسم محمد مورد علاقه مسلمان هاست به خاطر شخصیه که این اسم و داشته نه که حالا چون اسمش هربیه همه اسم های عربی دیگه قابل توجه باشن

استارتر حالا چی میخوای اسم بچت و بذاری؟

والا دارم میگردم اول که از کوهیار خوشم اومد همه میگن نه و خیلی سنگین 

الان از معنی اسم فواد خوشم اومده قرآنی ام هست اسم عربی میترسم نظر سنجی بزارم بزنن تو ذوقم

زندگی جای قشنگی نیست