2777
2789
عنوان

بیماری خیانت رو میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 49 پست
قصدم از این تاپیک این بود که حداقل یه نفرم که شده ذهنش به این سمت بره که همه خیانتکارا ه ر ز ه نیستن ...

اوهوم متوجهم 

فکر نکنم کسی باشه که هنوز همرو با یه چوب بزنه 

درسته خیلی ها شرایط خاص دارن 

هرکسی که خیانت میکنه صرفا انسان بدی نیست و قضاوت کردن کار احمقانه ایه من خودم چندین نفر رو میشناسم که خیانت کردن و بهشون حق میدم واقعا 

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامنتهای این تاپیکمو بخونی میبینی که چه مقاومتی دربرابر فهمیدن دارن

درسته متاسفانه انسانهای بی فکر زیادن واقعا

اما خوشبختانه توی این سالهای جدید افراد عاقل هم زیاد شده 

انسان هایی که شک میکنن به دانسته های قبلیشون واقعا ارزشمندن 

در کل

ذهنتون رو درگیر نکنید اعصابتون رو خورد نکنید شخصی که بخواد فکر کنه و اگاه بشه خودش متوجه میشه باقی لایق این هستن توی این سیکل بچرخن

بسپرید به خدا 

من طرفداری کردم و گفتم قضاوت نکن؟؟؟من میگم ذهنتون بره بسمت روانپزشک بردن فرد خیانتکار.

نه شما رو نگفتم،اما بهانه آوردید واسه این کار ،همه خیانتکارها که دوقطبی نیستند و همه دوقطبی ها هم خیانتکار نیستند

درسته متاسفانه انسانهای بی فکر زیادن واقعا اما خوشبختانه توی این سالهای جدید افراد عاقل هم زیاد شده ...

والا خواستم قدمی بردارم در جهت آگاه کردن ، و یه کم مردم بیماران مانیک رو بفهمن و درک کنن ولی انگار بازدن این تاپیک قتل انجام دادم که اینهمه تف و لعنتم کردن.دلم شکست

نه شما رو نگفتم،اما بهانه آوردید واسه این کار ،همه خیانتکارها که دوقطبی نیستند و همه دوقطبی ها هم خی ...

بهانه نیاوردم.حرفم اینه که خیانت ممکنه یک علامت از یک بیماری روحی باشه،مثل عطسه برای سرماخوردگی

والا خواستم قدمی بردارم در جهت آگاه کردن ، و یه کم مردم بیماران مانیک رو بفهمن و درک کنن ولی انگار ب ...

🥲بگردم 

مشکل اینه همین افراد خیلیاشون توی زندگیشون بارها از قضاوت دیگران نالیدن ولی خودشون به قضاوت کردن ادامه میدن...

تاپیک رو قفل کن تا دیگه کسی توش حرفی نتونه بزنه 

سخته واقعا درک میکنم

وای،بالاخره شاهد از غیب رسید

درسته که اینا علایم مانیاس ولی نباید به عنوان توجیه استفاده بشه .۸۰ درصد افرادی که در زندان هستن با جرایم پرخطر اختلال شخصیت ضد اجتماعی دارن ورفتازشونم تحت تاثیر ساختار مغزیه غیر نرمالشونه ولی باعث نمیشه بیماریشون اونارو تبرعه کنه خیانت هم توفاز مانیل درسته دست بیمار نیست ولی باعث نمیشه بقیه قضاوت نکنن چون باعث نابودی زندگی یه عده ادم بی گناه میشه ولی با درمان وکنترل بیماری میشا تا حدودی هم دردی به دست اورداز جانب بقیه