2777
2789
عنوان

سرم نیاسینامید درمالاین

208 بازدید | 5 پست

سرم نیاسینامید درمالاین کسی تا حالا برای منافذ بازش استفاده کرده؟؟ اصلا این به درد می‌خوره؟؟؟

نیاسینامید می‌خواستم برای منافذ خواستم مدل بالانسشو بخرم هرجا رفتم نبود اوردینری‌ها هم که ایرانی شدن دیگه اصلاً بهشون اعتمادی نیست 

خواستم بدونم کسی از این استفاده کرده ؟کسی تجربه‌ای در این مورد داره؟ والا بسته بندیش که  چنگی به دل نمی‌زنه  دیگه از محتویاتش خبر ندارم

با افتخار قوچانی‌ام ❤️
عزیزم من استفاده نکردم اما تاثیرش رو پوست چند نفر دیدم اولش یه روز درمیون بعد که پوستت عادت کرد هر ر ...

دستت درد نکنه که گفتی عزیزم

دختره تو داروخانه طرز استفاده‌شو هم حتی بهم نگفته بود 😐 فقط سریع کارت آدمو می‌گیرن می‌کشن

خیلی ممنونم به من گفتی❤️🥰

با افتخار قوچانی‌ام ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت درد نکنه که گفتی عزیزم دختره تو داروخانه طرز استفاده‌شو هم حتی بهم نگفته بود 😐 فقط سریع کارت ...

خواهش میکنم عزیزم اگه تونستی هزینه کنی ماهی یه بار برو هیدرودرمی انجام بده یا حتی کنارش بخور گرم بده بعد جوشای سر سیاهتو با اتو صورت یا میکرودرم ابریژن دربیار این دو تا دستگاهی که گفتم یکیشم بخری عالیه تو با سلام با ۲۰۰تومنم میتونی بخری فقط حتما قبلش باید بخور بدی اگه نتونستی بخور بدی آب تو صورتت اسپری کن .راستی اگه اتو صورت خریدی ملایم رو پوستت بکش طریقه استفادشونم تو آپارات یا یوتیوپ نگاه کن .اگه سوالی داشتی بپرس خودمم نتونستم راهنماییت کنم از فیشال کار مطب مون برات میپرسم