شکر🌱
قربونتون برم من ، لطف دارین❤️💋
با هر برنامهای که راحتتر هستین با همون پیش برین..
آهان خب خوبه
امیدوارم زودتر به وزن دلخواهتون برسین🌱✨
اگه قدم به قدم پیش برین درسته که یکم بیشتر زمان میبره ولی عوارض نداره و احتمال برگشت وزن هم کمتر میشه..
اگه با ۱۰۰۰ کالری پیش برین به مرور چون بدنتون عادت میکنه باید هی کمترش کنین وگرنه وزنتون ثابت میمونه.. برای شروع هم مقدار این کالری یکم کمه ممکنه از رژیم زده بشین و خسته کننده باشه..
بنظرم با همون ۱۳۵۰ پیش برین بعداً کمترش کنین
منظورتون رو متوجه نشده درمورد دوشنبهها
ولی اگه فست ۵.۲ رو میگین
این فست به ساعت ربطی نداره
توی ۵.۲ ← ۵ یعنی : پنج روز در هفته طبق کالری مجاز مثلاً همون ۱۳۵۰
توی ۵.۲ ← ۲ یعنی : دو روز در هفته ۵۰۰ الی ۷۰۰ کالری
اگه درمورد فستینگ ۱۶.۸ میگین
مثلاً یکی تا قبل از ساعت ۸ امشب غذا خورده بعد از ساعت۸ امشب که میشه همون ساعت ۲۰ تاااا فردا صبح ساعت ۱۲ ظهر هیچی نمیخوره ، یعنی غذا نمیخوره ، نون نمیخوره ،خوراکی نمیخوره ، قرص مکمل و ویتامین نمیخوره ، قرص برای درمان مثلاً سرما خوردگی یا غیره اشکال نداره ، شربت چون شیرینه نمیخوره ، چایی با قند نمیخوره ، فقطططططططط آب خنک ، نوشیدنی تلخ مثل دمنوش بدون شیرین کننده ، آب ولرم ، قهوه تلخ (اینو نمیدونم شما چون باردار هستین ممکنه ضرر داشته باشین)
مثل روزه میمونه اما توی روزه علاوه بر غذا آب هم ممنوعه اما خب توی این فست آب و نوشیدنی تلخ اوکیه.. حتی مصرفش هم لازمه چون به سوخت و ساز بدن کمک میکنه..
دوشنبههارو من چیت میکنم
یعنی مثلاً بستنی میخورم اما خب کالریشو ثبت میکنم
روز چیت یه روزیه که باعث میشه از رژیم زده نشی و به خودت انگار جایزه میدی چون یه هفته یا شش روز رو رعایت کردی.. فقط هرچی خوردی باید ثبت کنی ، بیشتر از ۲۰۰۰ کالری هم نباشه..
اگه مصرف این چیزایی که گفتین رو زیاد دارین یهو حذف نکنین ، هی کمترش کنین..
ولی خب اگه خودتون کالری اینارو چک کنید میبینیدکه بیشتر کالری روزتون رو با مصرف اینا الکی پوچ میکنین🫣😁
ماهی یبار هم خوبه
ولی اگه خواستین توی روز چیت هم میشه یعنی هفتهای یبار
ولی سعی کنین کم استفاده کنین چون روند لاغری رو کند میکنه
اگه مصرف نون و برنج رو خیلی یهویی کم کردین برای این که موهاتون نریزه از سبوس استفاده کنین مثلاً روی ماست بریزین بخورین
رقص هم برای لاغری عالیه
من دوستم باشگاه نمیرفت
پیاده روی هم نمیرفت
۸۷ کیلو بود با کم خوردن و رقص خیلی وزن کم کرده بود
اوایل سال مدرسه مانتوش براش یکمم تنگ شده بود ولی موقع امتحانات خرداد انقدر مانتو گشاد شده بود که نگم🫣 از اضافی مانتوش میشد یه مانتوی دیگه دوخت😁😂
نه عالیه
فقط سایزتون رو اندازه بگیرین مثلاً دور مشت دست ،دور بازو ، دور کمر و.. بعد هرماه یکبار اینارو دوباره اندازه بزنین
ممکنه شما وزنتون یکم کم بشه اما کاهش سایز زیادی رو داشته باشین..
روز قبل وزن کشی هم سعی کنین شام سبک بخورین ، زیاد در طول غذای نمکی و شور نخورین
با ترازوی همیشگی وزن کنین، قبل وزنکشی اجابت مزاج داشته باشین، هفتهای یبار وزن کنین، سعی کنین لباستون نازک باشه وگرنه خود لباس هم وزن داره
توی رژیم غذایی من چیز خاصی نمیدونم
ولی خب توی کالری شماری بهتره غذایی خورده بشه که بیشتر پروتئین و چیزای مفید داره تاااا چربی
مثلاً ماکارونی ، کره بادو زمینی ، آش رشته یا تخمه آفتاب گردان اگه کم مصرف بشن بهتره
خیلی غذاها هستن که خیلی چرب و چیلن اونا باید رعایت بشه
فست فود روند لاغری رو کند میکنه برای روز چیت هم باید زیاده روی نشه
مثلاً من تخم مرغ رو بیشتر آبپز میخورم تا سرخ شده توی روغن
بعد مثلاً همین تخم مرغ آبپز کالری سفیدش کمتره ، زرده کالریش بیشتره
برای روز فست ۵۰۰ تایی اگه میخواین بگیرین که من پیشنهاد نمیکنم چون باردار هستین.. ولی اگهههه گرفتین غذایی بخورین که حجم بالایی داره ولی کالری کمی داره
مثل سوپ جو ،دو پیازه ، سیب زمینی آبپز ، تخم مرغ آبپز ، سینه مرغ کبابی یا آبپز و..
سعی کنین ریزه خواری نداشته باشین
من وقتی ریزه خواری دارم ، اگه یه سیب کوچیک بخورم چون ریزه خواری کردم کالریش رو اندازه یه سیب بزرگ در نظر میگیرم که یادبگیرم ریزه خواری نکنم😁🫣
سعی کنین غذارو بیشتر بجویین
اگه گرسنه شدین یکم آب بخورین
بعضی وقتا مغز فرق بین گرسنگی و تشنگی رو تشخیص نمیده
و در آخر سعی کنین ناشتا یا اگه نشد در طول روز یه لیوان آب ولرم بخورین ، همون آب جوش رو بذارین یکم خک بشه بعد بخورین
برای جلوگیری از یبوست توی دوران رژیم برای من خوب بوده..
خواهش میکنم فدای شما🥰❤️❤️🌱💋