2777
2789
عنوان

🥗🥦کالری پنهان🍟🌭

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 41 پست
فک کنم تازه عصو شدید  اینجا قوانین یزده پیچیدست مثلا باید کسی تگ کنه تا بقیه وارد تایپ بشن ...

بله متوجه شدم🌿

خیر اشنایی دارم به سایت😊

نرم افزار کلم پیچ بر اساس فرمول علمی 'میفلین جوئر' و همچنین میزان فعالیت روزانه شما، کالری مورد نیاز بدن برای وزن فعلیتون رو محاسبه میکنه و بر اساس نوع رژیمی که انتخاب کردین کالری مورد نیاز را کاهش یا افزایش میده که در نهایت باعث کاهش یا افزایش وزنتون میشه👌
بله متوجه شدم🌿 خیر اشنایی دارم به سایت😊

بسیار عالی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من امروز برنامه‌اتون رو نصب کردم ، امیدوارم بتونم باز هم با کالری شماری وزن کم کنم..

قبلاً یه مدت کالری شماری می‌کردم با یه برنامه دیگه و توی دوماه حدوداً ۷ کیلو کم کرده بودم.. اما بعد یه مدت رژیم و کالری شماری رو ول کردم.. و نه تنها اون وزنی کم کرده بودم برگشت بلکه وزنمم نسبت به قبل بیشتر شد😂😂🤦‍♀️

تازگیا یه مدت بود که می‌گفتم از امروز یا فردا دوباره شروع می‌کنم..

که امروز با دیدن تاپیک شما و معرفی برنامه‌تون تصمیم گرفتم دوباره برم سراغ کالری شماری و رژیم😁☘️

ممنونم از برنامهٔ خوبتون🫂❤️🌹

🤸🏻‍♀️

سلام من امروز برنامه‌اتون رو نصب کردم ، امیدوارم بتونم باز هم با کالری شماری وزن کم کنم.. قبلاً یه ...

خیلی خوشحالیم که همراهانی مثل شما داریم🫶

امیدوارم بتونید به وزن دلخواهتون برسین

لطفا اگه تجربه ای در مورد استفاده از اپ کالری شمار کلم پیچ داشتین در میون بگذرانید تا دیگران هم از تجربیاتتون استفاده کنند🌼

نرم افزار کلم پیچ بر اساس فرمول علمی 'میفلین جوئر' و همچنین میزان فعالیت روزانه شما، کالری مورد نیاز بدن برای وزن فعلیتون رو محاسبه میکنه و بر اساس نوع رژیمی که انتخاب کردین کالری مورد نیاز را کاهش یا افزایش میده که در نهایت باعث کاهش یا افزایش وزنتون میشه👌

سلام خوبید؟🌷

من باید حداقل ۱۳ کیلو کم کنم حتماا

الان کلم  پیچو نصب کردم و قد و وزنمو زدم و زدم کاهش وزن

زده ۹۵٠ کالری 

من هر چی دلم.میخواد و بخورم فقط بیشتر از ۹۵٠ نشه؟

یا اینکه نه قند و شیرینی و هله و هوله رو حذف کنم کلا؟؟؟

با این چهل روز چقدر کم میکنم و چجوری انجام بدم هر روز همون مقداز تعیین شده بخورم؟

واقعا با کلم پیچ ۱۳تا۱۵ کیلو کم میکنم؟؟

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

سلام من امروز برنامه‌اتون رو نصب کردم ، امیدوارم بتونم باز هم با کالری شماری وزن کم کنم..قبلاً یه مد ...

سلام خوبید؟🌷

من باید حداقل ۱۳ کیلو کم کنم حتماا

الان کلم  پیچو نصب کردم و قد و وزنمو زدم و زدم کاهش وزن

زده ۹۵٠ کالری 

من هر چی دلم.میخواد و بخورم فقط بیشتر از ۹۵٠ نشه؟

یا اینکه نه قند و شیرینی و هله و هوله رو حذف کنم کلا؟؟؟

با این چهل روز چقدر کم میکنم و چجوری انجام بدم هر روز همون مقداز تعیین شده بخورم؟

واقعا با کلم پیچ ۱۳تا۱۵ کیلو کم میکنم؟؟

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

سلام خوبید؟🌷من باید حداقل ۱۳ کیلو کم کنم حتمااالان کلم پیچو نصب کردم و قد و وزنمو زدم و زدم کاهش و ...

سلام مرسی خوبم❤️ شما خوبین؟

من اون موقعی که اون پیام رو نوشتم بخاطر یه سری مسائل نتونستم رژیم بگیرم

کلم‌پیچ برنامه خوبیه

البته بستگی داره که شما با کدوم برنامه راحت‌تر هستین

من ترازوی آشپزخونه ندارم برای اندازه گیری مواد غذایی  و اکثراً واحد کلم‌پیچ با گرم هست.. بخاطر همین با برنامه مانکن‌ راحت‌تر هستم برای کالری شماری..

حالا زیره و کرفس و برنامه‌های دیگه هم هستن..

من الآن حدوداً ۱۵ روزه که به صورت جدی کالری شماری می‌کنم..

اینم روند کاهش وزنم هست

البته از ۲۱ آذر کالری شماری رو دقیق پیش میرم ، قبلش مثلاً موقع شام یا بعد شام پرخوری میکردم

من با کالری‌ای که برنامه میگه پیش نمیرم..

فرمول کالری شماری من اینجوریه که

وزنم رو ضربدر ۲۰ می‌کنم جواب میشه کالری روزانه‌ام

البته من دو روز در هفته ۵۰۰ تا کالری مصرف می‌کنم ، یعنی فستینگ ۵.۲ دارم که برای جلوگیری از استپ وزنی خیلی خوبه این دو روز هم پشت سر هم نباید باشه.. مثلاً من یک‌شنبه و چهارشنبه میگیرم

مثلاً با وزن ۷۶.۴۰۰

کالری روزانه ام با فستینگ ۵.۲ میشه

۱۵۲۸

اگه کلاً در طول رژیم نخوام فستینگ ۵.۲ بگیرم باید وزنمو ضربدر بیست کنم بعد منهای دویست کنم.. جوابش میشه کالری روزانه‌ام

کالری روزانه‌ام بدون فستینگ میشه ۱۳۲۸

وقتی هم که وزنم ۴ کیلو کمتر شد دوباره وزنمو وارد فرمول میکنم

من در طول هفته یه روز رو چیت میکنم که از بقیه روزا بیشتر کالری مصرف میکنم.. ولی مثلاً محدودیت داره نباید بالای ۲۰۰۰ تا کالری باشه.. بیشتر دوشنبه چیت میکنم

توی اون روز تقریباً آزادم

اگه بتونم فستینگ ۱۶.۸ هم در طول هفته میگیرم.. 

۱۶ ساعت فقط نوشیدنی تلخ ، چایی خالی بدون قند ، آب 

۸ ساعت مصرف غذا طبق کالری مجاز

قبل وزن کشی هم سعی میکنم فست ۵.۲ باشم و برای شام غذای سبک خورده باشم.. 

برای یه هفته برنامه من اینه :

شنبه ۱۵۲۸

یک شنبه ۵۰۰

دوشنبه بیشتر از ۱۵۲۸ کمتر از ۲۰۰۰

سه شنبه ۱۵۲۸

چهارشنبه ۵۰۰

پنج‌شنبه ۱۵۲۸

جمعه ۱۵۲۸

من مصرف برنج رو کمتر کردم

اگه بخورم سعی میکنم موقع ناهار باشه در حد ۱۰ تا قاشق ، خورشت هم کمتر کردم

مصرف نون رو هم خیلیییی کمتر کردم

قبلاً برای یه وعده مثلاً صبحونه یا نهار دوتا نون لواش کامل حتی بعضی وقتا بیشتر یا کمتر کنار غذا میخورم بعضی وقتا هم اگه بربری بود نصف یه بربری رو کنار غذا میخوردم البته اگه غذا نونی بود مثل تخم مرغ یا املت و..

الآن نهایتاً دوتا کف دست بربری 

از لحاظ پیاده روی و ورزش ، ورزش نداشتم ولی چند روز پیاده روی رفتم و ادامه ندادم..

در طول رژیم سعی کنین پیاده‌روی داشته باشین یا ورزش

چون اگه نداشته باشین ممکنه بعد اینکه به وزن هدفت رسیدین بدنتون شل بشه

مصرف آب من کمه که باید زیادش کنم

هنوطور که بالا هم گفته بودم قبلاً حدوداً ۷ کیلو توی ۶۳ روز کم کردم اما چون ورزش و پیاده‌روی نداشتم.. بدنم شل شده بود.. ادامه هم که ندادم همش برگشت🫣😁💔

من طبق تاپیک "رکورد سلامتی" کاربر ← خزان_نارنجی رژیم میگیرم اگه خواستین یه نگاه بندازین ، اونجا گاهی اوقات اعضا گزارش روزانه میدن که باعث انگیزه هم میشه🌱

همین دیگه..

ببخشید که طولانی شد🫣❤️

🤸🏻‍♀️

سلام خوبید؟🌷من باید حداقل ۱۳ کیلو کم کنم حتمااالان کلم پیچو نصب کردم و قد و وزنمو زدم و زدم کاهش و ...

شما چون نی‌نی دارین رژیمتون فرق میکنه

خواهشاً با یک پزشک در میون بذارید

چون نی‌نی دارین این روش کالری شماری بنده برای شما زیاد مناسب نیست

باید بیشتر کالری مصرف کنین فکرکنم..

من فکرکردم نی‌نی ندارین..

۹۵۰ تا خیلی کمه..

🤸🏻‍♀️

کاهش وزن هربدنی فرق میکنه

ممکنه یکی توی یک هفته دو کیلو کم کنه یا یک کیلو

ممکن هم هست یکی صد گرم کم کنه یا نه..

برای رژیم کالری شماری

باید قند و شیرینیجات حذف بشه

نوشابه حتماً باید حذف بشه

چون روند کاهش وزن رو کند میکنن

اما اگه مصرف شیرینیجات و قندتون بالاست میتونین کمترش کنین

چون باردار هستین و ممکنه هوس چیزای شیرین کنین سعی کنین زیاد به خودتون سخت نگیرین❤️

🤸🏻‍♀️

سلام مرسی خوبم❤️ شما خوبین؟من اون موقعی که اون پیام رو نوشتم بخاطر یه سری مسائل نتونستم رژیم بگیرمکل ...

ممنون عزیزم به خوبی شما

فدای مهربونیت بشم گل دختر😍

چقدر شما عزیزی دورت بگردم که اینقدر واسم وقت گذاشتی🥰

میدونی من بیشتر از این وسواس گرفتم با کدوم برنامه پیش برم ،هرکی یه چیز میگه نمیدونم بهترینش کدومه اما شاید با همون کلم پیچ پیش رفتم.چون هم دونه ای و قاشقی و اینا داره هم گرم.

با دکترم صحبت کردم گلم .

میخوام ۱۳ الی ۱۵ کیلو کم کنم🥵

مثلا به من داده مثال ۱۳۵٠ کالری

من میخوام هزار کالری بخورم شاید وزنم اومد پایین

مثلا یه روزم تو هفته به قول شما دوشنبه ها از ساعت ۲ تا ۵ هیچی نخورم ( یعنی آبم نمیتونم بخورم ؟ )

یه روزم در هفته هرچی میخوام بخورم اما نه زیاد؟

میخوام کلا چیزای شیرین مثل بستنی .شکلات .هات چاکلت نوشابه و....کلا حذف کنم نهایتا ماهی یبار بخورم

مصرف نونم هم میارم پایین ،خیلی کم میخورم...

باشگاه و پیاده روی نمیتونم برم اما توی خونه میرقصم و راه میرم ( با رقص خیلی عرق میکنم)

خوبه اینطوری؟ چیزی رو از قلم ننداختم؟!!

رژیم غذایی چطوره میشه اونم.توضیح بدی؟

ممنونم ازت مهربونم ،نازم فداتشم خوشگلم💖💖💞

ممنون عزیزم به خوبی شمافدای مهربونیت بشم گل دختر😍چقدر شما عزیزی دورت بگردم که اینقدر واسم وقت گذاشت ...

شکر🌱

قربونتون برم من ، لطف دارین❤️💋

با هر برنامه‌ای که راحتتر هستین با همون پیش برین..

آهان خب خوبه

امیدوارم زودتر به وزن دلخواهتون برسین🌱✨

اگه قدم به قدم پیش برین درسته که یکم بیشتر زمان میبره ولی عوارض نداره و احتمال برگشت وزن هم کمتر میشه..

اگه با ۱۰۰۰ کالری پیش برین به مرور چون بدنتون عادت میکنه باید هی کمترش کنین وگرنه وزنتون ثابت میمونه.. برای شروع هم مقدار این کالری یکم کمه ممکنه از رژیم زده بشین و خسته کننده باشه..

بنظرم با همون ۱۳۵۰ پیش برین بعداً کمترش کنین

منظورتون رو متوجه نشده درمورد دوشنبه‌ها

ولی اگه فست ۵.۲ رو میگین

این فست به ساعت ربطی نداره

توی ۵.۲ ← ۵ یعنی : پنج روز در هفته طبق کالری مجاز مثلاً همون ۱۳۵۰

توی ۵.۲ ← ۲ یعنی : دو روز در هفته ۵۰۰ الی ۷۰۰ کالری

اگه درمورد فستینگ ۱۶.۸ میگین

مثلاً یکی تا قبل از ساعت ۸ امشب غذا خورده بعد از ساعت۸ امشب که میشه همون ساعت ۲۰ تاااا فردا صبح ساعت ۱۲ ظهر هیچی نمیخوره ، یعنی غذا نمیخوره ، نون نمیخوره ،خوراکی نمیخوره ، قرص مکمل و ویتامین نمیخوره ، قرص برای درمان مثلاً سرما خوردگی یا غیره اشکال نداره ، شربت چون شیرینه نمیخوره ، چایی با قند نمیخوره ، فقطططططططط آب خنک ، نوشیدنی تلخ مثل دمنوش بدون شیرین کننده ، آب ولرم ، قهوه تلخ (اینو نمیدونم شما چون باردار هستین ممکنه ضرر داشته باشین) 

مثل روزه میمونه اما توی روزه علاوه بر غذا آب هم ممنوعه اما خب توی این فست آب و نوشیدنی تلخ اوکیه.. حتی مصرفش هم لازمه چون به سوخت و ساز بدن کمک میکنه..

دوشنبه‌هارو من چیت میکنم

یعنی مثلاً بستنی میخورم اما خب کالریشو ثبت میکنم

روز چیت یه روزیه که باعث میشه از رژیم زده نشی و به خودت انگار جایزه میدی چون یه هفته یا شش روز رو رعایت کردی.. فقط هرچی خوردی باید ثبت کنی ، بیشتر از ۲۰۰۰ کالری هم نباشه..

اگه مصرف این چیزایی که گفتین رو زیاد دارین یهو حذف نکنین ، هی کمترش کنین..

ولی خب اگه خودتون کالری اینارو چک کنید میبینیدکه بیشتر کالری روزتون رو با مصرف اینا الکی پوچ می‌کنین🫣😁

ماهی یبار هم خوبه

ولی اگه خواستین توی روز چیت هم میشه یعنی هفته‌ای یبار

ولی سعی کنین کم استفاده کنین چون روند لاغری رو کند میکنه

اگه مصرف نون و برنج رو خیلی یهویی کم کردین برای این که موهاتون نریزه از سبوس استفاده کنین مثلاً روی ماست بریزین بخورین

رقص هم برای لاغری عالیه

من دوستم باشگاه نمیرفت

پیاده روی هم نمیرفت

۸۷ کیلو بود با کم خوردن و رقص خیلی وزن کم کرده بود

اوایل سال مدرسه مانتوش براش یکمم تنگ شده بود ولی موقع امتحانات خرداد انقدر مانتو گشاد شده بود که نگم🫣 از اضافی مانتوش میشد یه مانتوی دیگه دوخت😁😂

نه عالیه

فقط سایزتون رو اندازه بگیرین مثلاً دور مشت دست ،دور بازو ، دور کمر و.. بعد هرماه یکبار اینارو دوباره اندازه بزنین

ممکنه شما وزنتون یکم کم بشه اما کاهش سایز زیادی رو داشته باشین..

روز قبل وزن کشی هم سعی کنین شام سبک بخورین ، زیاد در طول غذای نمکی و شور نخورین

با ترازوی همیشگی وزن کنین، قبل وزن‌کشی اجابت مزاج داشته باشین، هفته‌ای یبار وزن کنین، سعی کنین لباستون نازک باشه وگرنه خود لباس هم وزن داره

توی رژیم غذایی من چیز خاصی نمیدونم

ولی خب توی کالری شماری بهتره غذایی خورده بشه که بیشتر پروتئین و چیزای مفید داره تاااا چربی

مثلاً ماکارونی ، کره بادو زمینی ، آش رشته یا تخمه آفتاب گردان اگه کم مصرف بشن بهتره 

خیلی غذاها هستن که خیلی چرب و چیلن اونا باید رعایت بشه

فست فود روند لاغری رو کند میکنه برای روز چیت هم باید زیاده روی نشه

مثلاً من تخم مرغ رو بیشتر آبپز میخورم تا سرخ شده توی روغن

بعد مثلاً همین تخم مرغ آبپز کالری سفیدش کمتره ، زرده کالریش بیشتره

برای روز فست ۵۰۰ تایی اگه میخواین بگیرین که من پیشنهاد نمیکنم چون باردار هستین.. ولی اگهههه گرفتین غذایی بخورین که حجم بالایی داره ولی کالری کمی داره

مثل سوپ جو ،دو پیازه ، سیب زمینی آبپز ، تخم مرغ آبپز ، سینه مرغ کبابی یا آبپز و..

سعی کنین ریزه خواری نداشته باشین

من وقتی ریزه خواری دارم ، اگه یه سیب کوچیک بخورم چون ریزه خواری کردم کالریش رو اندازه یه سیب بزرگ در نظر میگیرم که یادبگیرم ریزه خواری نکنم😁🫣

سعی کنین غذارو بیشتر بجویین

اگه گرسنه شدین یکم آب بخورین

بعضی وقتا مغز فرق بین گرسنگی و تشنگی رو تشخیص نمیده

و در آخر سعی کنین ناشتا یا اگه نشد در طول روز یه لیوان آب ولرم بخورین ، همون آب جوش رو بذارین یکم خک بشه بعد بخورین

برای جلوگیری از یبوست توی دوران رژیم برای من خوب بوده..

خواهش میکنم فدای شما🥰❤️❤️🌱💋

🤸🏻‍♀️