2777
2789
عنوان

بااین نذرحاجترا میشی🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 477 پست
وقتی برای شهید سوره ای میخونی،اون شهید هم برای تو دعا میکنه وثواب کار تو چند برابر میشه

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید مزاحم شدم میگم شما اینجا کسی رو میشناسین که چله حق شناس بگیره به عنوان نائب خیلی نیازم دارم خودم نمیتونم اگه میشناسین میشه معرفی کنین🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام توروخدا برام دعا کنید بحق آبروی شهدا خدا سلامتی بهم بده خسته شدم از درد 😭😭😭

سلام عزیزم

انشاالله به خواسته ت برسی🌸🌸🌸

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید مزاحم شدم میگم شما اینجا کسی رو میشناسین که چله حق شناس بگیره به عنوان نائب خ ...

سلام عزیزم

نه نمیشنایم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

@ململی_قندعسلی عزیزم صحه۱که نذر رو گفتم اما از صفحه۲به بعد چندتا گذاشتم

ممنون عزیزم این تاپیک رو ذخیره میکنم همه. رو باید بخونم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

باشه قشنگم🌷🌷🌷🌷

♥️♥️🩵🩵

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤