2777
2789

عشق و وفاداری وابسته به هورمون ها و نوع فعالیت و ساختار مغز هست.

دخترها هورمون اوکسی توسین زیادی دارند ولی در پسرها خیلی کم هست و معمولا تا دو سال اول زندگی پر رنگ می ماند ولی در همان اوایل باز هم خیلی کمتر از دخترها هست.

دخترها با ارتباط جن سی ، تولید هورمون بیشتری و با دوام تری دارند ولی پسرها اینطوری نیستند.

به لحاظ علمی چرا برخی حیوانات وفادار هستند مثل سگ، به خاطر وجود هورمون عشق یا وفاداری هست.

از طرفی

مغز دخترها با پسرها فرق داره، خاطرات و احساسات درگیر و ذخیره میشن. دو نیمکره مغز دخترها یعنی منطق و احساسات با هم ارتباط فعالی دارند. هر خاطره ای با احساسات شدیدی در هم امیخته و ذخیره میشود.

به همین خاطر قلب دخترها درگیر میشود و خاطرات فراموش نمیشوند. احساسات با هم درگیر میشود...

پس هورمون ها و ساختار مغزی دخترها، باعث عشق و وفاداری میشود.

ولی ساختار مغز پسرها فرق دارد ، آنها برای هر موضوعی در مغزشان یک صندوقچه دارند و قیمه ها رو تو ماستا نمیریزن... مثلا وقت کار ، حوصله فکر کردن به دختر و جواب تماس و پیامک ندارن... حداقل اولای رابطه رو نبینید، ذاتا مغزشون اینطوریه

به نظر من مردا در واقع عاشق نمیشن

اونها فقط میتونن یه دوست باشن و یک حامی

در واقع هویت جنسی زنها ، عشق براش معنا داره

ولی واسه مردها فقط حمایت کردن و دوستی معنا داره نه عشق

و مردها به همین دلیل راحت خیانت میکنن

چون مردها عاشق نمیشن

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدودی موافقم...البته در هر دو جنس استثنا وجود داره، ولی نمیشه گفت : مردها عاشق نمیشن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

این دلیل جسمی بود ولی به نظرم چه زن چه مرد از نظر روحی 

و فطرت به عشق نیاز دارن 

یه نکته رو هم اضافه کنم مادرها بعد از به دنیا آوردن فرزند مقدار زیادی از این هورمون توی بدنشون ترشح میشه و اونا رو به نوزاد وابسته میکنه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
قصد بی ادبی ندارم ولی خیلی چرته حرفت.

خوب کافیه تحقیقات مقایسه ای رو نگاه کنید

هورمون وفاداری در زن و مرد

علم دقیق هست

ساختار مغز پسر و دختر هم مشخص و علمی هست

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!