2777
2789
عنوان

دختر خونه خراب کن

285 بازدید | 20 پست

کارفرمام متأهله و یکم سر و گوشش می جنبید ، کارم باهاش پروژه ایه حالا امروز که رفتم دیدم واااای یه دختره اومده شده همه کارش یعنی هر چی بگم دریده و سلیطه

اینقده دلم واسه زنش سوخت.....

خودش تعریف کرده بود قبل از اینکه این قدر پولدار بشه روزایی بوده که خیلی فقیر بوده با خودم میگفتم مرداد صفت ندارن اون روزا رو زنت تحمل کرده حالا این سلیطه کیفشو میکنه.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه چیکار کنه مثلاً ؟ یهو خدا نظر کرده زندگی شون از این رو به اون شده

خرج کنه طلا بخره ماشین بخره لباس بخره نذاره پول زیاد تو حساب بانکی طرف بمونه تو شرکت بره بیاد سر بزنه به خودش برسه یواشکی پول جمع کنه همش بره ارایشگاه همش مهمونی بده 

من تا این سن طبق تجربیات خودم متوجه شدم که 

هم‌جنس های خودمون هستند که دودمان هم جنسانشون را به باد میدن 

وگرنه که وقتی برای  مردها زمینه فراهم نباشه چیکار میتونن بکنند 

ما باید پشت هم باشیم نسبت به شناختی که از هم داریم 

ما هزاران وصله و فحش و ناسزا هم بار مردا کنیم وقتی هم جنس ما بی عذاب زمینه فراهم می‌کنه و گشنه هست 

چکار میشه کرد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
من این همه حرص خوردم خدا می‌دونه زنش چی کشیده

چی میکشه بنده خدا تو خونشه چه خبر داره ، با کم و زیاد و سختی های زندگی ساخته و تا اینجا رسونده و حالا یه از خدا بیخبر میاد میشینه سر زندگی آماده و لاکچری، بده مگه ؟ مگه چیز دیگه میخان. ؟ زندگی زالویی همینه دیگه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خرج کنه طلا بخره ماشین بخره لباس بخره نذاره پول زیاد تو حساب بانکی طرف بمونه تو شرکت بره بیاد سر بزن ...

این مثلاً وام گنده میگرفته و تو تجارت خوب عمل کرده همه داراییش رو که زن بدبخت خبر نداره

چی میکشه بنده خدا تو خونشه چه خبر داره ، با کم و زیاد و سختی های زندگی ساخته و تا اینجا رسونده و حال ...

نمی دونم اینا تقاص پس نمی دن 

چرا بعضی‌ها پس اگه یه هزار تومنی حروم بیاد رو پولشون از دماغشون در میاد ؟