2777
2789
عنوان

دختر خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 20 پست
من تا این سن طبق تجربیات خودم متوجه شدم که  هم‌جنس های خودمون هستند که دودمان هم جنسانشون را ب ...

همینه که میگی بخدا 

مرده که صد درصد مقصره

ولی آخه دختره یه ذره وجدان نباید تو وجودش باشه ؟ از دختر مرده شاید ۵ یا ۶ سال بزرگتره 

نمی دونم اینا تقاص پس نمی دن  چرا بعضی‌ها پس اگه یه هزار تومنی حروم بیاد رو پولشون از دماغشون ...

والا اینی که من دیدم نه ، اصلا براش مهم نیست هیچی، به این چیزا اعتقاد نداره ، هیچیش هم نشده، اما تو قانون خدا تاوان میده دیر یا زود 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینی که من دیدم نه ، اصلا براش مهم نیست هیچی، به این چیزا اعتقاد نداره ، هیچیش هم نشده، اما تو ...

این سلیطه بانو هم ظاهراً اصلأ اعتقاد نداره با افتخار می‌گفت

فک کن تو همین یه ماهه چند تا مسافرت دوتایی با هم رفته بودن

همینه که میگی بخدا  مرده که صد درصد مقصره ولی آخه دختره یه ذره وجدان نباید تو وجودش باشه ؟ از ...

دنیا رو به آخر الزمان هست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
این سلیطه بانو هم ظاهراً اصلأ اعتقاد نداره با افتخار می‌گفت فک کن تو همین یه ماهه چند تا مسافرت دوت ...

دقیقا ، آبرو اولین چیزیه که براشون مهم نیست، زندگی اون زن و بچه هاشم داغون بشه چه بهتر ، جا بیشتر باز میشه واسه خانوم ، از شوهره هم بزرگتر و زشته به خدا، هیچی نداره اما دلبری و لوندی داره در حد عالی ، من که یک زنم جذب عشوه هاش میشم ، دل باید از سنگ باشه نلرزی با عشوه و دلبریاش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دقیقا ، آبرو اولین چیزیه که براشون مهم نیست، زندگی اون زن و بچه هاشم داغون بشه چه بهتر ، جا بیشتر با ...

انگار هر دومون یه نفرو میگیم این دختره از زشتی و بی ریختی جوریه که تو خیابون راه بره شرط میبندم کسی بر نمی گرده نگاش کنه اون وقت زن اون بنده خدا....