2777
2789
عنوان

شوهر خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت تلفنی نمیشه میگم شاید چیزی هدیه ای اینا میخواد بهم بده انقدر میگه بیا حضوری. 🤨🤨🤨

رفتار مشکوک دیگه یی دیدی ازش ؟بنظرم بگو یاتلفنی بگید یا دیگه جواب نمی‌دم تماستونو و باعرض معذرت بلاک میکنم

حالم بده هر هفته هم چشم تو چشم پنجشنبه جمعه ها مجبوریم جمع بشیم دور هم. خدا شاهده فراری ام از جمعشون ...

بگو من بدون اجازه‌ی شوهرم هیچ جا نمیرم، اگه بیام مجبورم بهش بگم. تمام. دیگه هم جوابشونده. ماجرا بوداره

رفتار مشکوک دیگه یی دیدی ازش ؟بنظرم بگو یاتلفنی بگید یا دیگه جواب نمی‌دم تماستونو و باعرض معذرت بلاک ...

ببیین قبل عید یه جا مسافرت رفتیم اونجا شوهر بی سیاست من جلوی همه عصبانی شد برای اولین بار در ۱۲ سال زندگیمون منو کتک زد احساس میکنم بعد اون اتفاق انگار دلش میسوزه واسم هی میخ‌واد کمکم کنه. یه دفعه داشت از ناامیدی و اینا میگفت من تاییدش کردم گفت زندگی شما از من بدتر. میدونم چی میکشی!!!!!

ببیین قبل عید یه جا مسافرت رفتیم اونجا شوهر بی سیاست من جلوی همه عصبانی شد برای اولین بار در ۱۲ سال ...

وای چقدربد بوده کارشوهرت ... خب البته دلیل نمیشه ایشون بخواد ترحم کنه  بنظرم تو یکی ازاین دور همی ها به شوهرت بگو مثلاً سرزده بیاد وبرات یه دسته گل هدیه بیاره وبهت محبت کنه تا سوءتفاهم برطرف بشه   ...وبهش بفهمون جلو دیگران باهات اینطوری برخوردنکنه هیچوقت ...به این آقا هم بگو هرچی هست بگید با گوشی وگرنه من شرمندتون میشم وبلاک میکنم اگرم چیزمهمی نیست مزاحم  نشید بیشترازاین

وای چقدربد بوده کارشوهرت ... خب البته دلیل نمیشه ایشون بخواد ترحم کنه  بنظرم تو یکی ازاین دور ه ...

دیشب با پیک موتوری یه دسته گل بزرگ و یه ادکلن باکارات روژ ۷۰ میل فرستاده با یه اپل واچ. شوهرم ماموریت رفته شنبه میاد. حالم خرابه میترسم حرف بزنم. رفتم قائم کردم هدیه هاش رو. ما خودمون وضع مالی مون خیلی خوبه نیازی به پول و ترحم اون ندارم. ولی مطمئنم بعد اون سفر رفتاراش عوض شد.دلش واسم میسوزه. میخوام برم پس بدم گفتم منم پیک میگیرم نمیدونم کجا بفرستم محل کارش که نمیشه خونه که نمیشه.به شوهرم بگم قیامت به پا میکنه. خواهر حالم بده من حوصله دردسر ندارم

وای چقدربد بوده کارشوهرت ... خب البته دلیل نمیشه ایشون بخواد ترحم کنه  بنظرم تو یکی ازاین دور ه ...

من هفته قبل از پایان نامه ام دفاع کردم رو دسته گل کارت گذاشته نوشته فارغ التحصیلی مبارک به امید موفقیت روزافزون شما.به این اسم فرستاده. ولی نزدیک ۲۰ میلیون هزینه کرده اگر زنش میدونست محال بود اجازه بده خانواده شوهرم حتی کلامی تبریک هم نگفتن بهم از بس حسودن. موندم چه کنم. خیلی حالم بده حالت تهوع تپش قلب دلشوره...

دیشب با پیک موتوری یه دسته گل بزرگ و یه ادکلن باکارات روژ ۷۰ میل فرستاده با یه اپل واچ. شوهرم ماموری ...

اها پس کاسه بی زیر نیم کاسه شه...آخه چرا باید یه همچین کادوهایی رو بگیره برای شما ..ربطی هم به وضع مالی نداره کارش...من فکر میکنم به شما نظرداشته که بارفتارشوهرت از موقعیت استفاده کرده ..یااگرم می‌دونی کلا اینطور آدمیه  و احترام میزاره پس هیچ...اما اگه فکرت جای خوبی نمیره  کادو ها رو بفرست محل کارش مهم نیس بگو چون پنهانی فرستادید من معذبم و نمی‌دونم بعداً چجوری باید جبران میکردم واسه همین نتونستم قبول کنم 

فقط پیام دادم آقا.... لطفا آدرس بدید هدیه ها رو پس بدم اگر خواستید زحمتی بکشید در حضور خانواده و همس ...

الان بااین پیام آهنگ  «هدیه رووا نکرده پس فرستااااد»ابی توذهنش پلی میشه🤣🤣🤣