2777
2789
عنوان

نظر؟

69 بازدید | 11 پست

شما ی نفرو دوس دارین بعدش خب اصن اینکه چجوریه اخلاقش رفتارش تیپش دختره پسره مهم نیس کلا این ادم اینجوری که چن بار بهش گفتین ولی قبول نکرده ضربه زده اسیب زده مسخرت کرده.... 

خیل واستون مهمه نمیتونین فراموشش کنین

ولی بازم به دوست داشتنش ادامه میدین؟ 

دیگ نمیرم بگم و سعی میکنم بیخیال بشم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست داشتن که دست خوده آدم نبست اما ازش دور میشم و میرم که سربار نباشم کاری که ۷ماه پیش گردم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

من این خریت روکردم

متاسفانه اسمش رونمیشه گذاشت خریت

چون توهینه به همه خرهای بیچاره

حماقت محض هستش

یادبگیرازالان برای خودت ارزش قائل بشی

بچه ام بگه بدم میادازتومیگم فدای سرم وفراموشش میکنم

کاش اون موقع هم عقل الانم روداشتم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

شاید سخت باشه دوست نداشتنش ولی میزارم و میرم و خودمو تحمیل نمی‌کنم و منتظر کسی میمونم که واقعا دوستم داشته باشه و دو طرفه باشه 

همیشه یک طرفه ها آسیب میبینن

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
شاید سخت باشه دوست نداشتنش ولی میزارم و میرم و خودمو تحمیل نمی‌کنم و منتظر کسی میمونم که واقعا دوستم ...

اره ی روان شناسی گفته اگه عاشق کسی هسین که دوستون نداره باید بزارین بره... 

ولی بعضی موقع ها سخته و اینکه شاید فقد اونو دوست داشته باشی و کسی دیگه توی قلبت نباشه... 

اره ی روان شناسی گفته اگه عاشق کسی هسین که دوستون نداره باید بزارین بره...  ولی بعضی موقع ها س ...

سخته ولی میشه دور شد و کمرنگش کرد 

ی روزی ی جایی یکی میاد تو زندگیت آنقدر بهت اهمیت میده و بهت توجه می‌کنه که کم کم اونو جایگزین قلبت می‌کنی و کلا میزاریش تو خاطراتتو و برات میشه ی سایه کمرنگ شک نکن 

فقط باید بخوای که به خودت اهمیت بدی و قدر خودتو بدونی 😉🌹

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

سعی میکنم فراموشش کنم یه مدت افسرده میشم ولی میگذره یه عمریم توی خیابون وقتی راه میرم تو خلوت خدم بهش فک میکنم ممکنه هیچوقت از یادم نره ولی میپذیرم که قرار نبود مال من باشه میپذیرم بهتر که من تو زندگیش نبودم همون بهتر فک میکرد بچم و ایم حسمو یه حس زود گذر دونست همون بهتر لیاقتش همینه همونجور که یه رابطه8 ساله 4ماه پیش با یکی دیگه ازدواج کردو گفت احساسش بیهوده پوچ و فقط مال کودکی بوده

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم