واقعا خیلی سخته ۱۰ ساله دارم تحمل میکنم اما دیگه صبرم تموم شده
برو مشاوره و کمک بگیر
اینجوری هیچ لذتی از زندگی نمیبری
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشاوره تلفنی صحبت کردم گفت هنوز سنی نداری برو مستقل شو گفت فکر ۳۰ سال دیگه زنده ای میخای ۳۰ سال این ...
مشاوره تلفنی جواب درستی نداده، با جدایی هیچی عوص نمیشه، این تحول و انقلاب و تو باید تو وجودت پیدا کنی و از زندگیت لذت ببری، تو افسرده ای و همسرت رو بهونه میکنی که دوست نداری....باید ریشه مشکلتو پیدا کنی که مطمئنم به کودکی ناارومت برمیگرده
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین نمیدونم چطوری برات توضیح بدم اما هیچ لذتی از زندگی نمیبرم ازش بدم میاد دست خودم نیست خیل ...
میدونی چرا...چون ترو از خودت گرفته...تعریفش از ازدواج حبس و محدود کردنه...اگه ازاد بودی و کنارش ارامش داشتی الان اینطور نبودی
نمیگم باهاش بجنگ اما واسه زندگیت تلاش کن و خودتو از این وضع نجات بده
میخام جداشم مستقل زندگی کنم توروخدا برام دعا کن همه چی خوب پیش بره
بازم فکراتو کن و زود تسلیم نشو
زندگی فرازوفرود زیاد داره پس قوی باش