2777
2789
عنوان

دیروز برای شایع ، امروز برای معین :)

183 بازدید | 13 پست

دیروز برای ممرضا شایع تاپیک زدم ، خیلی استقبال کردین ...

تازه یکی از کاربرا پیشنهاد داد هر شب برای یه رپر تاپیک بزنم و دو تا از کاربرا هم گلگی کردن که از خواننده های پاپ قدیمی تاپیک زدن و هیشکی باهاشون همراهی نکرده ...

.

.

.

(یه پرانتزی هم باز کنم برای اون دوستمون که گفت هر شب درمورد یه رپر تاپیک بزن ، خواستم بگم امشب بازم تاپیک میزنم ، هرکی دوست داشت بیاد دیگه... ، خلاصه دور هم جمع شیم .😁)

.

.

.

خب تاپیک الان باشه برای پاپ قدیمی ؛ کدوم خواننده رو بیشتر دوست دارین و خاطره خوب باهاش دارین ، بگین  :)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاپ قدیمی باشه دیگه ... ترجیحا ایرانی ولی خب هر چی دوست داری بگو ...😁

ایرانی فرامرز اصلانی ..صدای تر و تمیز ‌.. خیلی دوست دارم صداشو مخصوصا ترانه بی وفا

و اینکه عارف هم عالیه..

هالیوود سبکِ لانا دل ری و ملانی مارتینز .. گاهی بیلی

کیپاپ صدای جیمین و جِی کِی ..

همین :)

🌕After all time ,I came back to me

ایرانی فرامرز اصلانی ..صدای تر و تمیز ‌.. خیلی دوست دارم صداشو مخصوصا ترانه بی وفا و اینکه عار ...

درمورد پاپ خارجی یه روز حتما تاپیک میزنم ، اونجا درمورد بیلی باهم بحث میکنیم :)😁🚬😂

درمورد پاپ خارجی یه روز حتما تاپیک میزنم ، اونجا درمورد بیلی باهم بحث میکنیم :)😁🚬😂

وآنتونز تو این خواننده جدید ها بهتره..

از نظر موسیقی و متن

مخصوصا 

دشت پروانه ها-

ساقی- 

اراده کن-

🌕After all time ,I came back to me