2777
2789
عنوان

سلام😊

408 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم خیلیم وارد نیستم.راستش منو همسرم چندوقتی میشه که برنامه های فضای مجازی رو از گوشیامون پاک کردیم.راستش من خیلی وابسته بودم و یکم سختمه اتفاقی این سایتو دیدم.امیدوارم بتونه کمک کنه که کم کم عادت کنم😥

ببین،دوست دارم...💑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوش اومدی☺☺اینجا کمک میکنه که اونا رو فراموش کنی اما بعدا باید دنبال یه راه باشی که نی نی سایت را ترک کنی چون معتادش میشی. 

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺

معتاد میشی گلم نکن از همین الان برگرد    

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بنظرم سریع حذف کاربری بزن.  .چون منم شوهرم تلگرامم و پاک کرد اومدم اینجا الان وضعیتم بدتر شده..بهرحال خوش اومدی عزیز

یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!
فکر نکنم بشه من ده بار اینکارو کردم😝چرا پاک کردین شما؟؟؟

وای واقعاا؟نمیشه ینی؟😧چون دیگه شورشو درآورده بودم.صبح تا شبم تو اینستا و تل و اینا ول بودم.به عبارتی بی جنبه شده بودم.الان تو ترکم😑

ببین،دوست دارم...💑
سلام خوش اومدی☺☺اینجا کمک میکنه که اونا رو فراموش کنی اما بعدا باید دنبال یه راه باشی که نی نی سایت ...

وای نه😐بدتر شد که

ولی فکر نکنم اینجوری بشه.چون الان همه ی اون برنامه ها شده فقط و فقط یه کاربری تو این سایت😊این موضوع خودش واسم خوشحال کننده ست

ببین،دوست دارم...💑